2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا

94 بازدید | 10 پست

چندین ماهه به‌ نماز خوندن و قرآن و حجاب گرایش زیادی پیدا کردم درحالی که حتی تو خانواده زیاد مذهبی و معتقدی هم بزرگ نشدم 

حتی چندین باز به فکر تغيير دین بودم 

الان نگاه میکنم به قبلم ميگم من اونم؟ چی شد اینطوری شدی ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دلیل خاصی داره یا همین جوری بی دلیل؟

حقیقتا یه مدت درباره ادیان تفریحی کتاب ميخوندم  بعد پیگیر شدم راجب تشیع از اون موقع خیلی میگذره ولی هر روز بیشتر از ديروز اعتقادم با توجه به دانسته هام البته کمِ ولی بیشتر میشه

حقیقتا یه مدت درباره ادیان تفریحی کتاب ميخوندم  بعد پیگیر شدم راجب تشیع از اون موقع خیلی میگذره ...

جالبه منم دارم تحقیق میکنم البته جسته و گریخته و دلم میخواد یه برنامه منسجم داشته باشم اگه حوصله داری میتونی یه خلاصه از تحقیقاتت بگی والبته از خوندن تاریخ هرگز غافل نشو تاریخ خیلی مهمه

جالبه منم دارم تحقیق میکنم البته جسته و گریخته و دلم میخواد یه برنامه منسجم داشته باشم اگه حوصله دار ...

والا تاریخ رو که همون قسمت عمر و کاراش رو تو ایران خوندم خیلی زده شدم 

من بیشتر راجع به این تحقیق میکنم ببینم فلسفه این احکام که وضع شده چیه کسایی که خودشون امروز نماینده ...

حق بودنشون 

اینکه کورکورانه و از روی ندونستن تصمیم به مخالفت داشتم الان که میبینم چقدر با دنیای امروز و شرایط الان آدما مچ و سازگارِ انگار اون موقع نوشتن که الان آدم از گمراهی نجات پیدا کنه

فلسفشون به نظرم درست و حق بود و البته تاثیرات شدید روحی که روم گذاشتن بعد از پذیرفتنشون