2777
2789

وقتی نمیاد یه جور حرص میخوریم ..وقتی میاد یه جور دیگه غر میزنیم ☺☺

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی نمیاد همش میگیم چرا نمیاد نکنه مشکلی دارم میشینیم دعا میکنیم وقتی میاد غر غر میکنیم و همش میگیم اصلا چرا باید پریود شیم 😂

اگر برای رسیدن به آرزوهایمان تلاش نکنیم؛ فردی دیگر 《از تلاش ما 》برای رسیدن به آرزوهایش استفاده خواهد کرد 🌹
بآبا کشته منو امروز ..دل‌درد بی‌حالی تب بی حوصلگی

منم استخون درد میگیرم دل درد سردرد تازه بی اعصابم میشم ..فقط کافیه یکی دوروبرم پیداش بشه 🤣🤣

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........
منم استخون درد میگیرم دل درد سردرد تازه بی اعصابم میشم ..فقط کافیه یکی دوروبرم پیداش بشه 🤣🤣

باورت میشه اینقدر از شوهرم بدم میاد امشب دلم میخواد ی دعوای اساسی باهاش کنم هرچی دلم میخواد بهش بگم ولی حیف میدونم ب ضرر خودم میشه 

کاش۵۰ساله بشیم

ولی میدونی اونموقع هم میگیم کاش میشدیم چون خون هایی که کثیف و...ایناس میاد بیرون 

من امروز پریودم اصلا حال حوصله درس ندارم ۱۱ روزم وقت دارم ۳ تا کتاب رو تموم کنم😭

اگر برای رسیدن به آرزوهایمان تلاش نکنیم؛ فردی دیگر 《از تلاش ما 》برای رسیدن به آرزوهایش استفاده خواهد کرد 🌹
باورت میشه اینقدر از شوهرم بدم میاد امشب دلم میخواد ی دعوای اساسی باهاش کنم هرچی دلم میخواد بهش بگم ...

یا ابرفض ...خواهرررر خودتو کنترل کن ...میخوای اروم شی ببا منو فحش بده هرچی خواستی بگووو ...الکی تو خونت جنگ راه ننداز 🤣🤣

یا ابرفض ...خواهرررر خودتو کنترل کن ...میخوای اروم شی ببا منو فحش بده هرچی خواستی بگووو ...الکی تو خ ...

الکی نیست باور کن ازش گلایه دارم ولی نمیگم چون میدونم کم نمیاره اونم..این موقعا خشمم فوران میکنه