2777
2789
جورج اورول ؟ فیلمش رو دیدم . ممنونم حتماً مطالعه اش میکنم

ولی انیمیشن قلعه حیوانات را دیدم ،قدیمی هستش ولی فوق‌العاده  از یوتیوب میتونید ببینید خیلی با حال تراز کتابشه چون هی اسمهای کتاب را قاطی میکنم که کدام اسم کدام حیوان بود

بهترین فیلم هایی که تماشا کردید چیا هستن و همینطور کناب ها  خیلی برام جالبه نظر شمارو بدونم&nb ...

ممنونم از اعتماد به من عزیزم ... گوگل کن ۴۰ کتابی که باید قبل از مرگ خوند .. 

کلیدر ..غرور و تعصب ..موش ها و آدمها .. سمفونی مردگان .. هبوط در کویر .. برادران کارامازوف .. صد سال تنهایی ..سالار مگس ها ..محاکمه ..خوشه های خشم ..جز از کل..زندان زنان ..پر ..مرغان شاخسار طرب .. کتابهاییست که حضور ذهن دارم و دوست ..  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهترین فیلم هایی که تماشا کردید چیا هستن و همینطور کناب ها  خیلی برام جالبه نظر شمارو بدونم&nb ...

هفت سامورایی ،کازابلانکا،داگویل،رقصنده در تاریکی،سینما پارادیزو .. حقیقتش اینه که فیلم خوب زیاد دیدم .. من سینما خوندم و میتونم کلی دلیل بیارم برای دوست داشتن هر فیلم 😁

خوب این تایپکم را بخاطر باید بسپارم و خیلی عمومی داخلش حرف بزنم چون در معرض دید همست و هر برداشتی می ...

همینطوره .. و این تاپیک .. و هر پستی .. سالیان سال باقی میمونه . پس دور اندیشی حکم می‌کنه مراقب خیلی چیزها باشیم