2821
2789
عنوان

دخترا بیاین

123 بازدید | 8 پست

کدومتون شخص خاصی رو تو واتساپ چک میکنه؟انلاینش رو منظورمه تو نت نوشته واتساپ تو آپدیت جدیدش انلاین رو میبنده آخرین بازدید نه ها کلا انلاین رو یعنی شبیه تلگرام میشه 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نگا میکردم ولی دیگ مهم نیس 

تورخدا واس عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنید منم براتون ممیفرسم نی نی یار جان اگ دیدی اشتباهی از من سر زده بهم بگو💖🌹عاشق نی نی سایتم و اینجا خانواده ای دوممه و همه اجیامنن💖🌹💖
چیکار کنم با دلم که مهرش پاک نمیشه.خسته شدم از دست قلبم.همش میگم خدایا اگه به صلاحم نیس مهرش رو از ق ...

به خاطر این که اون آدم رو تو ذهن خودت بزرگ کردی اگر به این فکر کنی که از اون بهتر هم هست برات کمرنگ میشه

به خاطر این که اون آدم رو تو ذهن خودت بزرگ کردی اگر به این فکر کنی که از اون بهتر هم هست برات کمرنگ ...

اره حرفت کاملا درسته.به خودم میگم تصویری که از اون برا خودم ساختم اصلا اون نیست .انگار تصویر خودمو گذاشتم تو کالبد اون.بعد میگم نکنه پس من عاشق خودم شدم😂

هرخواستگاری میاد،مهرش به اندازه اون تو قلبم نیست😭

حتی با یه خواستگارم تا پای آزمایش خون و مشاوره رفتیم ولی سر مهریه خسیس بازی درآوردن رفتن.

منظورم اینه بااینکه مهرپسره حتی تا اون لحظه تو دلم نبود ولی تحملش میکردم.انگار که بگن فقط همین آدم رو زمینه ،پس قبول کن.

همش میترسم بدون عشق ازدواج کنم

2824
2823
2791
2779
2792