2777
2789

"پاکدخت" خیلی قشنگه البته کمی مثبت ۱۸ است و عاشقانه 

"دارچین" هم خیلی قشنگه

نویسنده این دوتا که بالا نوشتم ریحانه کیامری هست که خیلی قشنگ مینویسه.

"میم مثل مسیح " تازه شروع کردم به خوندنش تا حدودی دوست داشتم ،  اما غم انگیزم هست و اخراش قشنگ میشه 

"مال خود من باش" خوبه وعاشقانه

"عسل" خیلی غمگینه و همش پر درد و گریه زاریه 

تک و توک ژانر عاشقانه هم داره

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواهش میکنم🌹 نه نخوندم قشنگه؟

هر رمانی میخونم میکشه به تجاوز😐😑😂اولش خعلی گشنگه من وسطاشم منکه خوشم اومده غمگینه و عاشقانه  

زیباترینشون کدومه بنظرت بدم ببینم خیلی گشنگ باشه؟

هر رمانی میخونم میکشه به تجاوز😐😑😂اولش خعلی گشنگه من وسطاشم منکه خوشم اومده غمگینه و عاشقانه   ...

اینا تجاوز توش نیست

دارچین و پاکدخت از همش قشنگتره و طبق معمول دختری فقیر ک پسری پولدار ازش خوش میاد .

دارچین به سبک قدیمی هست که خان یه داهات ازدختر خدمتکارش خوشش میاد و قضیه از یه چای دارچین شروع میشه 

و پاکدخت دختری ک واسه فقیری و فوت والدینش و ورشکست شدن داداشش میره پیش پسری که بکارتشو از دست بده و اون بجا از دختره میخواد که نقش دوست دخترش  رو براش بازی کنه تا بتونه از ازدواج سنتی ای که وصیت پدر بزرگش بوده که باید با دختر عمه اش ازدواج کنه را بهم بزنه و کم کم عاشقش میشه و ....

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

اینا تجاوز توش نیست دارچین و پاکدخت از همش قشنگتره و طبق معمول دختری فقیر ک پسری پولدار ازش خوش میا ...

نه اینجوری خودشم نمیاد که بکارت و اربابی هستن امروزه همش زنارو کوچیک نشون میدن

نه اینجوری خودشم نمیاد که بکارت و اربابی هستن امروزه همش زنارو کوچیک نشون میدن

ولی آخرش خیلی قشنگ و عاشقانه میشه 

ولی میم مثل مسیح جوریه که مثبت ۱۸ توش نیست

عه پس هردو نمیتونیم  رمان +۱۸بخونیم  🤭😂 ای ناقلا از کجا میدونستی اسمشو خوندیش 🤣 فک کر ...

همه اینا رو خوندم ک میگم

دیگه کار من از مثبت یا منفی ۱۸ گذشته😂🤟

تو عم یک جوری از حقوق زنا حرف زدی منم فک کردم ۲۰ و خورده ای سن داری

همه اینا رو خوندم ک میگم دیگه کار من از مثبت یا منفی ۱۸ گذشته😂🤟 تو عم یک جوری از حقوق زنا حرف ز ...

😂😂والا همشون مضحک وچی میگن ...😂😂

ارباب ؟جانم بره کوچولو .جانم خانوم کوچولو 🤢😂

یا ارباب  چس فیل میخادطلاقش بده  همیشم یه دختر گشنگ عملی پاش وسطه😶