2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل خیلیاس منم دنبال راهکارم ازاونجایی که ارثیم نیست مشکلم احتمالا از کم ابی باشه 

خدایا شکرت ۲۲/۷/۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد😍🥰هیچ چیز به شیرینی پاهای تو نیست کوچولوی من بی صبرانه منتظر دنیا اومدنتیم منو بابایی🤗❤ خدایا خودت مراقب تودلیم باش🤲❤دخترنازم تویی همه کسم قربونت برم. ""ببین تمام من شدی ""

کلافم کرده اخه سنمم زیاد نیس نزدیک پریودمم که میشه دیگه بدتر😭

منم بیستو یک سالمه فک کنم بخاطر گوشی باشه اینطوری شدم قبلنا تاساعتای سه چهار صبح رمان میخوندم پی دی اف داغون شدم 😭

خدایا شکرت ۲۲/۷/۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد😍🥰هیچ چیز به شیرینی پاهای تو نیست کوچولوی من بی صبرانه منتظر دنیا اومدنتیم منو بابایی🤗❤ خدایا خودت مراقب تودلیم باش🤲❤دخترنازم تویی همه کسم قربونت برم. ""ببین تمام من شدی ""

شما استفاده کردین؟

واسه من کم اب بود  گودی و سیاهی از بیخوابی و  کم ابی افتاده بود    برامن تاثیر داشت  بعد بقیه هم تاثیزش رومن دیدن خریدن قیمتشم لدورا ۱۴۴ تومن بود ارزش امتحان داره