2777
2789
عنوان

میشه بیایید

41 بازدید | 6 پست

میشه ف   ال کف دست  منو بگید

در قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند.                                  هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند.                             داد  میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز.                      پس  چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز.                          يك  ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات.                              تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات.                               گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى.                        ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی.                      آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو.                          طفلكى  هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو
عکس بفرست

عکس نمیتونم بغرستم ی ف    ال ب انتخاب خودت برام بگیر

در قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند.                                  هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند.                             داد  میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز.                      پس  چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز.                          يك  ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات.                              تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات.                               گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى.                        ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی.                      آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو.                          طفلكى  هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حافظ میگیرم

ممنون

ممنون

۱- همه می دانند کهشما به او دلبستهای و نیازی به ابراز و قسم نمی باشد پس بای صبر و شکیبایی را پیشه سازی

۲- عشق مکتبی است که قیل و قال ندارد بلکه حال وهوای دیگری دارد که جز سکوت و دیدار معشوق و یاد آوری خصال و زیبایی های او کلامی نباید بر زبان آورد زیرا عاشق در برابر معشوق چون حرت پرده ای است که از خود اراده ای ندراد بلکه به اراده معشوق تکان م یخورد

۳- اگر صب رو شکیبایی را پیشه کنی حتماً قه مقصود خواهی رسید

۴- نیاز زمان را رد نظر بگیر و اقدام کن بقول معروف بر خلاف جهت آب شناکردن خطای محض می باشد

۵- مردی از مردان حق و اولایی الهی را ملاقات خواهی کرد او پندی به مشا م یدهد به گوش جان پذیرا باشد

۶- خرید سودمند ولی فروش را صلاح نمی دانم اما شغل و مکان را م یتوانی تغییر بدهی ولی زمان برا ی ازدواج زود است سفر انجام می یابد و مسافر مژدهای می آور مبارک باش اگر می خاهید بیما رتان شفا یابد در ۶ شب متوالی با حضور قلب و معنی از سوره مبراکه الشغراء آیه ۸۰ تا ۶ آیه بعد از آن را بخوانید

۷- خواجه در بیتهای ۴-۵-۶- به ترتیب فرماید ( قسم به زیبایی های تو که شیوه راه رفتن کبک را داری و به حق غمزه هایت که چون عشوه های چشم غزال است )( به حق بوی خوش خلق تو و بوی نسیم صبح به حق بوی زلف تو و نسیم شمال )( به حق آن عقیقی که مهر خاتم چشم ماست و به حق آن گهری ه در درج سخن است بسیار دوستت دارم ) خود تفسیر کنید

۸- در امور هنری موفقیت همراه شماست ولی در کارهای سخت موفقیت چندانی ندارید اطلاعات رایانه ای شما مو جب عقب افتادن از سایرامور می گردد

۱- همه می دانند کهشما به او دلبستهای و نیازی به ابراز و قسم نمی باشد پس بای صبر و شکیبایی را پیشه ...

ممنون عزیزم