2777
2789

درد عشقی کشیده ام که مپرس،

زهر هجری چشیده ام که مپرس،

گشته ام در جهان و اخرکار،

دلبری برگزیده ام که مپرس...

من توی این عشق درد زیاد کشیدم اما زخم های این عشق رو هم با دنیا عوض نمیکنم...

عشق زیباترین تجربه ی بشریه حتی اگه مثل من تنها سهمت فراق و هجران و ندیدن،نبوسیدن و نبوییدن عطر تنش باشه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا سختهههه خیلی همش تو رویاهای کوفتی باهاش زندگی کنی اه همش تو فکرش باشی ولی اون اصلا نفهمه وندون ...

منم واقعا نمیدونم چجوری بش بگم

۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸ خدا جونم ممنونم ازت دختر بسلامتی اومد بغلم   ۱۴۰۴/۶/۲۸

اولین کسی که خودم عاشقش شدم شوهر الانمه و نمیتونستم خودمو نگهدارم خیلی رک ام دوست داداشم بود رفتم&nb ...

گربه رو دم حجله کشتی 🤣🤣🤣🤣

#ایران_من #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم 🌱 همه فکرمیکنن من راز دارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین 😶😂

آره عاشق کل دنیاش میشه طرفش حاضره جونش رو بی چون و چرا فدای معشوق کنه 

آدم عاشق دلبسته ویژگی های فردی طرف مقابل نمیشه مثلا اینجوری نیست که تو عاشق صداش بشی یا چهرش یا... عاشق خود اون آدم میشی عاشق درونش 

عاشقی خوبه اما اگر بهش نرسی با تنهات بزاره ضربه روحی بدی میخوری 

❤Arash❤
نه تاحالا نشدم 

خوش به حالت که هیچ وقت تجربش نکردی

بی شرف بی وجدان.... دل وپای تو بسامه... الان مسم داغانم حالم توواو خراوه 😔این تیکر بارداری هم گذاشتم برای بارداری نیس تیکر رسیدن به آرزوهامه😕واس رسیدن به آرزوهام یه‌صلوات میفرستی؟

ی سال ازم بزرگتر بوذ شیفت مخالف مدرسمون بود اون موقع ازش متنفر بودم وقتی نگام میکردم میخواستم بکشمش تا اینک ما از اون محل رفتیم بعد 8سال تو دانشگاه دیدمش  فهمیدم ک عاشقم بوده و تو این چندذسال همش دنبالم گشته شمارمو پیدا کرد و بهم گفت حرفاش اما دیر شدع بود چون من نامزد داشتم ولی فکرمو خیلی درگیر خودش کرد طوری ک ی مدت از نامزدم فاصله گرفتم ولی باز سر عقل اومدم و از ذهنم خارجش کردم نمیدونم اون  حس اسمش چی بود

کراش زدی  اون چی؟؟؟

اون فکر نکنم ولی دوست دارم بهش بفهمونم چقد عاشق خود خود خود خرشم  دوست دارم بهش بفهمونم شبا همش خوابشو میبینم همش توفکرشم هعیی

بی شرف بی وجدان.... دل وپای تو بسامه... الان مسم داغانم حالم توواو خراوه 😔این تیکر بارداری هم گذاشتم برای بارداری نیس تیکر رسیدن به آرزوهامه😕واس رسیدن به آرزوهام یه‌صلوات میفرستی؟
اولین باری که عاشق شدم شکست عشقی خوردم  بعد از یه مدت که هیچکس به چشمم نمیومد به صورت خیلییی ع ...

آخ که چقدر برای عشق اولم زار زدم ولی به خودم اومدم گفتم خاک توسرشششش 

گذاشتمش کنار همون موقع 

نه گریه ای نه چیزی بود و نبودش برام مهم نبود چون آرامشو ازم گرفته بود 

به هر سختی ای که بود فراموشش کردم 

ولی دیدم عشق واقعی حال الانمه که آرامش دارم و جفتمون دلمون برای هم تنگ میشه و برای همدیگه قلبمون تو سینه میکوبه

عشق واقعی چیزیه که وقتی همو میبینیم به چیزی جز همدیگه نگاه نمیکنیم 

عشق یعنی این و عاشقشم و مطمئنم یه روزی دستمون سهم هم میشه

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 
نمیدونم چجوری بهش بفهمونم عاشقشم😩💔

اشکم در چشمانم حلقه بست🥺🤯

۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸ خدا جونم ممنونم ازت دختر بسلامتی اومد بغلم   ۱۴۰۴/۶/۲۸

عشقی که داشتم دو طرفه نبود

هر روز عاشق یکی بود

یروزیم عاشق من

من فقط زیادی جدیش کردم.. 

یک روز رو جدی کردم چون من از قبل عاشقش بودم:) 

I overdid it.. I should have known that your love is a game.. I can't get you out of my mind now..It is very embarrassing We don't talk to each other anymore..We don't talk anymore.. Like when we used to... Like before us.. We are not in love anymore.. So what was it all about? We don't talk anymore Like before.. اهنگ مورد علاقم.. 💔یک عدد ISFJ..میشه برا ارامش روح بچه همسایمون  که 8 تیر فوت شد صلوات بفرستید؟................. تیکر تولدمه باردار نیستم! بعضی وقتا یه ایده درسته با زمان اشتباه.. ستاره ها هر روز دارن کمرنگ تر میشن..همه جا تو تاریکی دروغ و نفرت و.. فرو رفته.. قهرمان مشخص شده....