2777
2789
من خیلی دوس دارم عاشق شدنو تجربه کنم😍 ولی همه میگن ن پشیمون میشی

خوشبحالت که عاشق نیستی:)

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
عاشق شدن خیلی حس خوبی هست ولی ان شاالله عاشق کسی بشی که اونم عاشق تو باشه چون عشق یک طرفه به درد نمی ...

مرسی گلم بابت دعای قشنگت ایشالا همچین عشقی سهم دل پاکتون بشه🌹

🦋نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی🦋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همینجورن🤦🏼‍♀️😑😐

واقعا سختهههه خیلی همش تو رویاهای کوفتی باهاش زندگی کنی اه همش تو فکرش باشی ولی اون اصلا نفهمه وندونه

بی شرف بی وجدان.... دل وپای تو بسامه... الان مسم داغانم حالم توواو خراوه 😔این تیکر بارداری هم گذاشتم برای بارداری نیس تیکر رسیدن به آرزوهامه😕واس رسیدن به آرزوهام یه‌صلوات میفرستی؟

اولین باری که عاشق شدم شکست عشقی خوردم 

بعد از یه مدت که هیچکس به چشمم نمیومد به صورت خیلییی عجیبی یه پسره خیلی نودب و خوش هیکل و خوشگل به چشم اومد 

البته بگم که بخاطر این چیزا نبود 

وقتی که چشمم تو چشمش افتاد عشقو و محبتو و خجالت واسترس رو از تو چشاش دیدم خلاصه یهو دلم ریخت 

شد شب و روزم 

اونم دوسم داره 

ولی هنوز باهم ازدواج نکردیم 

حتی میتونم با قاطعیت بگم که اون شاید حسش بیشتر باشه تا من 

دعا کنید بهم برسیم🥺

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 

اولین کسی که خودم عاشقش شدم شوهر الانمه و نمیتونستم خودمو نگهدارم خیلی رک ام دوست داداشم بود رفتم پیام دادم گفتم یه چیزی بگم 😂یادمه گفت بفرمایید گفتم نگا کن من خیلی دوست دارم ولی جنبتم حفظ کن نمیخوام رفیق بشما من غرور دارم بعد برگشت گفت منم همین طور و بعد ۳ماه صحبت کردن اومدن خواستگاری و عقد کردیم 😅 و خداروشکر دوسش دارم و اصلانم پشیمون نیستم بهش گفتم 

وای چقدر سخت... عشقتون دو طرفه بود؟

اولش حس میکردم  دو طرفست ولی نبود متاسفانه

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

تنها عشقی ک دارم نسبت ب خانواده امه عشق ب دیگرانو درک نمیکنم چرا باید عاشق ی غریبه باشم تا حالا تجربهش نکردم

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن

سلام من امروز اومدم اینجا تازه واردم

بله منم عاشق شدم البته نمیدونم عاشقی همینه یا نه اما همین امشبم قراره همه چیو تموم کنیم چون هیچ تفاهمی نداریم فقط همدیگرو خیییلی دوست داریم و این به نظرم واسه ساختن زندگی کافی نیست.میشه شماهم نظرتونو بگید درمورد چیزایی که گفتم