ما امسال صاحبخونه امون کفته خونشو میخواد و باید بلند بشیم آنقدر هم اجاره و رهن بالا رفته دیکه توان پرداخت اجاره نداریم شوهرم ماشینشو میخواد بفروشه خونه بخریم ولی پول کم داریم برای خرید خونه شوهرم میگه باید یه خونه بخریم یه سال بدیم رهن تا پولمون جور بشه بریم خودمون بنشینیم و تو این یکسال باید خونه مامانامون باشیم و یه بچه دو ساله هم داریم و من واقعا سختمه این شرایط که با بچه سرگردان باشیم خیلی اعصابم خورده نمیدونم چه تصمیمی درسته بگیریم😔
خدا خودش ب حال مستاجرا رحم کنه منم دوستم ۵ سال پیش یه خونه ۱۰۰ متری ۱۴۰ میلیون پیدا کرده بود برا خرید،ولی شوهرش راضی نشد الان کل پس اندازشون ۲۸۰ میلیونه که رهن کامل نمیشه باهاش گرفت ، بنده خدا الان ماهی ۳۵۰۰ اجاره میده،اسی شما اشتباه نکن یه سال مثل برق و باد میگذره سخته اما ارزششو داره
به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
والا من اگه شوهرم قبول میکرد که حداقل خرجیمونو از خانوادش جدا کنیم الان صاحب خونه هم شده بودیم من حاظرم برم ده سال با خانوادم باشیم ولی صاحب خونه بشیم تا حالا چند بارم پدر بهمون گفته ولی شوهرم قبول نمیکنه
خدایا ازت ممنونم به خاطر تمام نعمت هایی که بهم دادی