ما امسال صاحبخونه امون کفته خونشو میخواد و باید بلند بشیم آنقدر هم اجاره و رهن بالا رفته دیکه توان پرداخت اجاره نداریم شوهرم ماشینشو میخواد بفروشه خونه بخریم ولی پول کم داریم برای خرید خونه شوهرم میگه باید یه خونه بخریم یه سال بدیم رهن تا پولمون جور بشه بریم خودمون بنشینیم و تو این یکسال باید خونه مامانامون باشیم و یه بچه دو ساله هم داریم و من واقعا سختمه این شرایط که با بچه سرگردان باشیم خیلی اعصابم خورده نمیدونم چه تصمیمی درسته بگیریم😔
بعد یکسال مبلغ رهنو دارید بدید پسر من دوسالشه من عمرن دوروز برم خونه مادرم بسکه زر زروعه
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
مادر من بنده خدا حرفی نداره من سختمه معذب میشم ، مادر شوهرمم فکر نکنم بدش بیاد ما خونه نداشته باشیم که خودش تنها نمونه ولی اخلاقای خاصی داره که نمیشه خیلی باهاش نزدیک شد و واقعا اعصاب زیاد میخواد تحملش
اسی ببخشید منم مشکل شمارا دارم باچقدر میشه کجاها خرید
ما شهریار دنبالشیم خود شهریار که آنقدر گرونه نمیشه خرید اطراف شهریار دنبال خونه ایم که اکثرا قولنامه این من راضی نیستم بگیره قولنامه ولی سند دارحدود یک و نیم باید داشته باشی بگیری