2777
2789
عنوان

خرید خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند پول داری نمیشه وسایل خونتم بفروشی کسری پول جبران شه؟  روی پتو توی خونه خودت باشی بهتره تا پیش خانواده ها 

اینقدر که خانمها توی دسشویی به همه طرف با دقت نگاه میکنن سوسک نباشه توی ازدواج دقت میکردن اوضاع این نبود  😐🖖

بعد یکسال مبلغ رهنو دارید بدید پسر من دوسالشه من عمرن دوروز برم خونه مادرم بسکه زر زروعه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
مادرهاتون با تصمیم شوهرت مشکلی ندارن؟

مادر من بنده خدا حرفی نداره من سختمه معذب میشم ، مادر شوهرمم فکر نکنم بدش بیاد ما خونه نداشته باشیم که خودش تنها نمونه ولی اخلاقای خاصی داره که نمیشه خیلی باهاش نزدیک شد و واقعا اعصاب زیاد می‌خواد تحملش

مامانم که از خداشه اونجا بریم ولی مادرشوهرم اخلاقای خاصی داره که سخته تحملش 

خوب شما برو خونه مادرت همسرتم خونه مادر خودش.

در کل فکر بدی نیست.

ارزش خونه دار شدن خیلی بالاتر از این حرفاست 

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
مادر من بنده خدا حرفی نداره من سختمه معذب میشم ، مادر شوهرمم فکر نکنم بدش بیاد ما خونه نداشته باشیم ...

اسی ببخشید منم مشکل شمارا دارم باچقدر میشه کجاها خرید

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
فوق العاده گرون شده  ما مجبور شدیم هرچی طلا و پس‌انداز و ماشین رو داشتیم برای خونه بدیم ولی با ...

من که طلاهامو دزد برد اگه این اتفاق نیفتاده بود ما مشکلی نداشتیم و راحت خونه دار میشدیم خدا ازشون نگذره

من که طلاهامو دزد برد اگه این اتفاق نیفتاده بود ما مشکلی نداشتیم و راحت خونه دار میشدیم خدا ازشون نگ ...

چند پول داری ؟

اینقدر که خانمها توی دسشویی به همه طرف با دقت نگاه میکنن سوسک نباشه توی ازدواج دقت میکردن اوضاع این نبود  😐🖖
چند پول داری ؟

خونه سند دار پیدا کن روی سندش وام بگیر درگیر رهن و مستاجر نشی 

اسی ببخشید منم مشکل شمارا دارم باچقدر میشه کجاها خرید

ما شهریار دنبالشیم خود شهریار که آنقدر گرونه نمیشه خرید اطراف شهریار دنبال خونه ایم که اکثرا قولنامه این من راضی نیستم بگیره قولنامه ولی سند دارحدود یک و نیم باید داشته باشی بگیری