2777
2789
عنوان

دلم گرفته

65 بازدید | 9 پست

بخاطر شرایط کاری شوهرم مجبورم خونه مامانم بمونم چند وقتی . اما جوری رفتار میکنه ک میفهمم مزاحمم انگار 😢 چکار کنم جایی رو ندارم برم . اینجام ک شده جهنم برام 

بالاخره خدا به منم نی نی داد   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا لباس میشورم میاد بالاسرم وایمیسته میگه آب کم مصرف کن یا ظرف میشورم برا خودشون ها اما یه ریز غر میزنه ک تو آب زیاد مصرف میکنی .. چاه هارو پر کردی 😐  خیلی دلم گرف .... وقتی خونه منن  من ازشون اینقده خوب پذیرایی میکنم  یا شوهرم اگه شیرینی و میوه میخره  برا  اونا هم یه ظرف میبرم همیشه اونموقع ها ک میخادتم ... اما حالا  شناختمشون اصلا همچین انتظاری نداشتم .. اگه الان با میوه شیرینی میومدم خونشون که با گرمی ازم استقبال میکرد ... خیلی پول پرست و شکم پرسته دیگه ازش بدم اومد ... چقد من بدبختم بخدا 😢😢

شوهرمم  هر وقت براشون یه چیزی بخره  عزیز میشه پیشش اما اگه دست خالی بیاد خونشون اصلا تحویلش نمیگیره ... واقعا رسم مهمون داری همینه ؟   چطور وقتی میان خونه من  ازشون پذیرایی میکنم هر چی میخان میخورن میپاشن میرن . اما من دو روز  اومدم اینجا  یجوری رفتلر میکنن ک خودم پاشم برم 😦😦

گاهی وقتا حس میکنم مادرشوهرم  با همه بدی هاش ... باز  خونش راحت ترم حداقلش منت آب و برق و غذاشو  خونشو سرم نمیزاره .. اینجا ک فک میکنن من میخام در  و دیوار خونشونو بخورم 😐  متاسفم برا  خودم با این خانوادم 😡😡

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز