2777
2789
عنوان

هدیه چی ببرم؟؟؟

165 بازدید | 11 پست

دوستان خوب

قصد دارم برای استاد قدیمیم هدیه ای ببرم, خانمی مسن هستن. 

چی ببرم بنظرتون؟؟؟ یه دسته گل هم کنارش میذارم هرچی که باشه. 

چی بگم موقع تقدیمش؟😊 بدم به منشی اتاقش بهتره یا مستقیم به خودش؟؟؟ 

راهنمایی کنید ممنونم ازتون😘

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فصل داره رو ب خنکی میره میتونی ازین شال های بافت زنانه یا ی کیف دوشی بخری

بای جمله ادبی جهت تشکر از زحمات گرانقدرش خودت مستقیما دودستی تقدیمش کن

🦋نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی🦋

مذهبی نیست ؟فرش حرم امام حسین یا امام رضا 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
من براي استادم يك گلدان بنساي بردم كه خيلي زيبا بود. به خودشون تقديم كردم گفنم نقديم شما به رسم ه ...

ممنونم ازت عزیزم

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
صنایع دستی کیف پول و جاکارتی چرم گلدون طبیعی یا تراریوم  حتما تقدیم خودشون کنید

ممنونم🌹

مذهبی نیست ؟فرش حرم امام حسین یا امام رضا 

نه ظاهرش که نشون نمیده

فصل داره رو ب خنکی میره میتونی ازین شال های بافت زنانه یا ی کیف دوشی بخری بای جمله ادبی جهت تشکر از ...

❤💚🌺

نه ظاهرش که نشون نمیده

خب پس همون پیشنهاد دوستمون ازین شال های ابریشمی و پاییزه هم خوب بود 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
خب پس همون پیشنهاد دوستمون ازین شال های ابریشمی و پاییزه هم خوب بود 

بله

ممنونم از شما و همه دوستان🌸🌸🌸🌸🌸