2777
2789
عنوان

صدای کمد😶

150 بازدید | 18 پست

از ظهر ی بار صدای شکستن کمد اومد تنهام تو خونه ی ساعت پیشم تو اتاقم بودم همون صدا اومد خیلی ترسیدم رفتم کمد اون اتاق ببینم دیدم سالمه چند تا صدای کم اومد از آشپزخونه صدا تق کم سریع پریدم اتاق در بستم صدا چی بوده 😭

چن😐

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارن قولنج میشکنن 

نترس تمام وسایل این صدارو میدن

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

اگه به قرآن اعتقاد داری آیت الکرسی و سوره فلق و ناس بلند بخون در باز بزار صدا بره انقد ادامه بده تا صدا قطع بشه سوره توحید هم یازده مرتبا محافظ بلند بخون

سوره تکویر برای چشم زخم و سحر سه بار شب سه بار روز با صدای بلند 
صدای چی بود

هیکی نترس فقط قرآن بخون و در کل ز آدما بیشتر بترس اگه چیزی باشه فقط توانایی ترسوندن دارن نمیتونن صدمه بزنن مگه اینکه طرف گنهکار باشه خودم به شخص از آدما بیشتر میترسم قرآن بلند بخون سوره تکویر دانلود بکن هم سوره کوتاهیه هم راحت بلند بخون خودت نه صوت

سوره تکویر برای چشم زخم و سحر سه بار شب سه بار روز با صدای بلند 
هیکی نترس فقط قرآن بخون و در کل ز آدما بیشتر بترس اگه چیزی باشه فقط توانایی ترسوندن دارن نمیتونن صدم ...

اره واقعا از آدما که دوری میکنم انقد که حسود چشم نظر هست