2777
2789

شنبه شب تاپیک زدم ک بخاطر کارای دکتر ۲۳روز رفته بوده مرکز استانمون،

شنبه ساعت ۱۲رسیده شهرمون من کلی ذوق اما نیمد درخونمون ی مین منو ببینه خونمونمون نزدیکه.همه گفتید خستست و درکش کن و به بلوغ نرسیدی و توپیدید بهم...

منم چیزی نگفتم بهش صدام ناراحت بود ک گفت دارم میمیرم و صبح حتما میام میبینمت.خلاصه گذشت صبحم نیمدو هیئت بودیم و شبش،پیام ک بیام درخونتون ببینمت.گفتم اصلا اگ مهم بود از صبح میومدی قبول نکردم اما اومد و گف درخونتونم. دیر وق بود بهونه نداشتم در حد ۲۰دقیقه ی دوری زدیم.(یکشنبه)

بعد دوشنبه اومد درخونه حتی سوارماشینم نشدم نذری گذاشته بودم براش دادمشو رفت،

سه شنبه (دیروز)ماشنم خراب بود اومد منو رسوند دکتر درحد ۵دقیقه.

نگفت بریم بیرون درست حسابی دلم تنگ شده برات.هیچی.ن دیروز نه امروز.

پنجشنبه جمعم ک با رفیقاشه.بنظرتون حق ندارم ؟؟برهوردم چی باشه؟چی بگمش؟؟توروخدا بگید.حتما عاشقم نیست😔😔😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب نظرم هرروز دارین همو میبینین خوبه دیگ 😅

اخه اصلا درست درمون ندیدیم.من دیشب تلفنی گفتم ایقد دلتنگم رفع نمیشه ک گف اره میبینیم همو درست حسابی حتما.من توق دیگه ای داشتم

باورت میشه ما شوهرامونو درست حسابی نمیتونیم ببینیم بخدامن یکی درطول روز چندساعت فقط میتونم ببینمش اونم یاخوابه یا درحال استراحت ،شمادیگه جای خود داری والاه ابجی بازم به مرام معرفتش که میاددر خونتون دمش گرم

اخه اصلا درست درمون ندیدیم.من دیشب تلفنی گفتم ایقد دلتنگم رفع نمیشه ک گف اره میبینیم همو درست حسابی ...

که مثلا چی ببرت جای خلوت و چندساعتی سرت توآغوشش باشه و ماچ بوسه والاه بخدا ابجی این روزا هیچکس حال روز خوبی نداره یکم طرفت رو درک کن همینکه میاد دیدنت خودش ارزش داره