2777
2789
عنوان

ددی سایت😑😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 61 پست
بچه ها اسم من تو ددی سایت  😂😂Sina666 حملههه

بفرما ایشون زودتر از ما اقدام کرده😂😂😂😂

درود بر تو پیشتاز😍

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قشنگ معلومه اکثرا خانومن😂

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒
قشنگ معلومه اکثرا خانومن😂

اینجا اکثرا مردن اونجا زنن😑😂😂

به نام خداوند رنگین کمان!:)🖤🌈🕊  بچه ها نخندینا!:)🖤🎤    بارون اومدو یادم داد!:)🖤🌧🕊 به مامان چیزی نگو!:)🖤🕊      بچه ها ناموسا کمک!:)🖤🖐🏻🕊                                              نه می بخشیم نه فراموش میکنیم🖐🏻🖤🕊                                   فاقد اعصاب!!!!!                                                            این کابری دست چند نفره! 
بفرما ایشون زودتر از ما اقدام کرده😂😂😂😂 درود بر تو پیشتاز😍

نه بابا شوخی کردم😂😂

وای یه لحظه اونجارو رصد کردم ۲تا نکته فهمیدم

۱_اکثرا دخترن😐

۲_ خیلی پیچیده ست

دوستان عزیز درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم

بفرما ایشون زودتر از ما اقدام کرده😂😂😂😂 درود بر تو پیشتاز😍

منم خواستم برم متاسفانه رمز ایمیل میخواد منم یادم نیس 😂😂😂

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍
اینجا اکثرا مردن اونجا زنن😑😂😂

خدانکنه یه کاری رو یا ورود به یه جایی رو محدود کنن واسش سر و دست میشکنن😂

فکر کن از بچگی میگفتن مسواک نزنین, یواشکی میرفتیم مسواک میزدیم همه مون 😶😆

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
نه بابا شوخی کردم😂😂 وای یه لحظه اونجارو رصد کردم ۲تا نکته فهمیدم ۱_اکثرا دخترن😐 ۲_ خیلی پیچیده ...

واقعا خیلی پیچیدس اصن معلوم نی چیه همچی قاطیه

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍
نه بابا شوخی کردم😂😂 وای یه لحظه اونجارو رصد کردم ۲تا نکته فهمیدم ۱_اکثرا دخترن😐 ۲_ خیلی پیچیده ...

قشنگ معلومه از تاپیکاشون ک عکسشو گذاشتن😂

اکثرا هم عکس شوهرشونو میذارن به جای خودشون وااای😂😂😂

منم خواستم برم متاسفانه رمز ایمیل میخواد منم یادم نیس 😂😂😂

ب شماره نمیشه؟ 😅😆

خدانکنه یه کاری رو یا ورود به یه جایی رو محدود کنن واسش سر و دست میشکنن😂 فکر کن از بچگی میگفتن مسو ...

😆😂

به نام خداوند رنگین کمان!:)🖤🌈🕊  بچه ها نخندینا!:)🖤🎤    بارون اومدو یادم داد!:)🖤🌧🕊 به مامان چیزی نگو!:)🖤🕊      بچه ها ناموسا کمک!:)🖤🖐🏻🕊                                              نه می بخشیم نه فراموش میکنیم🖐🏻🖤🕊                                   فاقد اعصاب!!!!!                                                            این کابری دست چند نفره! 
ب شماره نمیشه؟ 😅😆

نه الان رفتم میشه با حساب گوگلت بری 

نه الان رفتم میشه با حساب گوگلت بری 

خب به سلامتی همین جمع ددی سایت 😜😆

خب به سلامتی همین جمع ددی سایت 😜😆

😂😂😂