بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒. من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه.....هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒
به نام خداوند رنگین کمان!:)🖤🌈🕊 بچه ها نخندینا!:)🖤🎤 بارون اومدو یادم داد!:)🖤🌧🕊 به مامان چیزی نگو!:)🖤🕊 بچه ها ناموسا کمک!:)🖤🖐🏻🕊 نه می بخشیم نه فراموش میکنیم🖐🏻🖤🕊 فاقد اعصاب!!!!! این کابری دست چند نفره!
خدانکنه یه کاری رو یا ورود به یه جایی رو محدود کنن واسش سر و دست میشکنن😂
فکر کن از بچگی میگفتن مسواک نزنین, یواشکی میرفتیم مسواک میزدیم همه مون 😶😆
بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒. من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
نه بابا شوخی کردم😂😂 وای یه لحظه اونجارو رصد کردم ۲تا نکته فهمیدم ۱_اکثرا دخترن😐 ۲_ خیلی پیچیده ...
قشنگ معلومه از تاپیکاشون ک عکسشو گذاشتن😂
اکثرا هم عکس شوهرشونو میذارن به جای خودشون وااای😂😂😂
خدانکنه یه کاری رو یا ورود به یه جایی رو محدود کنن واسش سر و دست میشکنن😂 فکر کن از بچگی میگفتن مسو ...
😆😂
به نام خداوند رنگین کمان!:)🖤🌈🕊 بچه ها نخندینا!:)🖤🎤 بارون اومدو یادم داد!:)🖤🌧🕊 به مامان چیزی نگو!:)🖤🕊 بچه ها ناموسا کمک!:)🖤🖐🏻🕊 نه می بخشیم نه فراموش میکنیم🖐🏻🖤🕊 فاقد اعصاب!!!!! این کابری دست چند نفره!