2777
2789
عنوان

چقد باید به مادرشوهرم کمک کنم؟

133 بازدید | 6 پست

سلام خانوما. مادرشوهرم چند روز دیگه عمل داره. اینطور بهتون بگم که بقیه دختر و پسراش اینجا نیستن و فقط من تو این شهرم. عمل سختی داره.مطمئنا تا مدت طولانی بعد عمل نمیتونه تکون بخوره من نمی‌دونم بعدش چطوری و چقدر باید کمک کنم؟ چیکار کنم اصلا...میشه تجربیاتتون رو بهم بگید خیلی نگرانم

بایدی ک نیست هر چقدر در توانته .

اگ همسرشون هستن شما اگ سختته غذا روخونه خودت بفرست بره شبا برو سر برن .

اگ سختت نیست س چهار روز پیششون بمون .

شرایط زندگیت رو بسنج

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در حدی که وظیفت نشه دوباره دفعه بعد هم ازت توقع داشته باشن

و خودتم اذیت نشی

تو دنیای که همه دنبال دنیا جهان بخت شدنن😑تو مریم میرزا خانی شو😉💖.امیدوارم اقایونی که اینجان ماهی دوبار پریود بشن😑

دوست من ان شاءالله که پدر و مادرتون همیشه تندرست باشن. ولی یه لحظه تصور کنید پدر شما تو چنین شرایطی بودند بقیه بچه هاشون هم نبودن، از همسرتون توقع داشتید چکار کنند؟ همون قدر به مادرشوهرتون کمک کنید.

من اگر بودم قطعا چند روز پیششون میموندم و از هیچ کمکی دریغ نمیکردم. 

تو شرایط عادی نمیگم برو خونه مادرشوهر هرکاری بود انجام بده ولی الان شرایط خاصه

دوست من ان شاءالله که پدر و مادرتون همیشه تندرست باشن. ولی یه لحظه تصور کنید پدر شما تو چنین شرایطی ...

سلام عزیزم. حرف شما درسته. قبول دارم باید یه لحظه تصور کنم اگر مادر خودم بودم چه برخوردی داشتم؟ ممنون که نظر دادید. گاهی اینجا یه کاربرایی خیلی ته دل ادمو خالی میکنن، آدم حس می‌کنه اگه کمک کنه خیلی بده و باعث میشه وظیفه آدم بشه😔

ولی خب خدا که کارهای آدمم می بینه. و این از همه چیز مهم تره

سلام عزیزم. حرف شما درسته. قبول دارم باید یه لحظه تصور کنم اگر مادر خودم بودم چه برخوردی داشتم ...

بله متاسفانه اینجا نظرات عجیب غریب زیاده.

حتما اجرتون پیش خدا محفوظه. ضمن اینکه اگر طولانی مدت نیاز به کمک داشته باشن، احتمالا دختراشون هم میان پیششون.