2777
2789
عنوان

قهر

67 بازدید | 5 پست

بچه ها بنظرتون مقصر منم؟دیروز غروب همسرم از شرکتش تعطیل شد به حا اینکه بیاد خونه یه راست رفته بود خونه مادرش منم زنگ نزدم فکر کردم تو دفترش کار داره دیرتر تعطیل میکنه تازه بعده یک ساعت و نیم اومده خونه میگه با داداشام بریم استخر توام بیا بزارم پیشه مامانم تنهاس خونه منم کلی قاطی کردم واسش الان باهم قهریم اون میگه مگه من چیکار کردم 

درسته میدونم دوست داشتین همسرتون بهتون اطلاع بده که داره میره خونه مادرش و شما ازشون دلخورید و شاید همسرتون این قسمت رو نبینه و متوجه این موضوع نشده باشه 

از نظر من موضوعی نیست که بخاین خودتون رو اذیت کنین 

یعنی ارزش بحث و کش دادنش رو نداره🤎 

فقط با لحن آروم به همسرتون بگین که وقتی میخواد بره خونه مادرش حتما بهتون اطلاع بده🤎

Highest in the room

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بارها بهش گفتم اما اهمیت نداده

حساسش نکنین روی این موضوع 

حالا که بار ها گفتین و نسبت بهش بی تفاوته 

میدونم سخته ها 

ولی چرا باید شما روح و روانتون زو اذیت کنین؟ 

کیف و شادیش برای همسرتون باشه و خود خوریش برای شما؟ 

لطفا حساس نشید🤎

Highest in the room
حساسش نکنین روی این موضوع  حالا که بار ها گفتین و نسبت بهش بی تفاوته  میدونم سخته ها&nbs ...

😔😔😔 من یه نوزاده ۴ماهه دارم اصلا انگار من بچرو از خونه بابام آوردم همش میاد خونه یا تو گوشی و اینستاس یا بیرون منم کم آوردم بخدا تازه دوتا بچه دیگم دارم 

😔😔😔 من یه نوزاده ۴ماهه دارم اصلا انگار من بچرو از خونه بابام آوردم همش میاد خونه یا تو گوشی و این ...

متاسفانه خیل زیادی از خانوم ها از بی تفاوتی همسراشون شاکی هستن 

خواهش میکنم تا میتونین از تنش و دعوا با همسرتون دوری کنین 

روی تربیت و ارامش بچه ها مخصوصا بچه های بزرگترتون کنین 

تا میتونین از همسرتون گدایی محبت نکنین تا باعث ایجاد تنش نشه 

براتون کلی دعا میکنم و اینکه سعی کنین با همسرتون کمترین بحث یا دعوا رو داشته باشین که روی بچه ها تاثیر بد نزاره خدایی نکرده 

Highest in the room