2777
2789
عنوان

پیسی 😔😔

703 بازدید | 26 پست

بچه ها دوستم از بچگی یه لک شکمش داشت الان انگار داره زیاد میشه

خیلی نگرانه همش گریع میکنه تو رو خدا اگه تجربه ای دارین یا کسی اطرافتون بوده که درمان شده بگین.حال روحیش اصلا خوب نیس

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9182799/بیاین-براتون-ایه-الکرسیبخونم-مهربونا

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

دکتر رفته

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط منم خوندم پپسی؟ 🥲

نه😅هی میگم پپسی چه ربطی به لکه داره؟😁

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست 💙من امیدم به خدا💖بعد خدا هم به خداست💫تو همانی که دلم لک زده لبخندش را 🖤 او که هرگز نتوان یافت همانندش را🥀              یه صلوات واسه شادی روح باباجونم می فرستید؟🙏🏻🥀                     آقایون درخواست دوستی ندن🤚🏻        تا نیایی گره از کار بشر وا نشود💚درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود🌱 یا اباصالح المهدی (عج) ادرکنی🍃
فقط منم خوندم پپسی؟ 🥲

من خوندم پیشی اصلا حواسم نبود 

کاربری دست دو نفره... یه دختر مجرد شاد، با یه خانوم متاهل... خدایا تورا کجا گم کرده ام؟شبیه کودکی که در بازار دست مادرش را رها میکند تا عروسک هارا بنگرد، اما وقتی فهمید مادرش را گم کرده،دیگر تماشای عروسک ها هم برایش لذتی ندارد....خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که کتفم از جا دراد..عاشق اهنگای شادمهرم😌عاشق طبیعت و گل و گیاهم😁حامی حیوانات😍عاشق بارون و پاییز💫خدایا خیلی دوست دارم😘امیدوارم هر کسی این امضا رو میخونه به اون خوشحالی که الان نیاز داره برسه🌺نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)

[QUOTE=248136949]من مادرم داره  دکتر می‌گفت تنها راهش اینه بهش بی اهمیت باشی هرچقدر بیشتر بهش فکر ای بابا 

کاش درمان داشت

پس بعضیا میگن انجمن رویان فک کنم درمان میشه بره اونجا

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز