2777
2789
عنوان

آش رشته بلدی درست کنی بیا

110 بازدید | 13 پست

بچها اش رشتم رنگش تیرس اب عدس و لوبیا رو ریختم دور ک روشن بشه ولی باز تیرس قراره ببرم برای کسی ابرو داری کنید بگید چیکار کنم رنگش نث بقیه اشا بشه

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کشک بزن قاطی کن آب عدس و لوبیام خودت بخور دور نریز حیفه

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺

مگه حبوبات رو اول نمیریزی بعد داخل همون آبش عدسو سبزی بعد رشته؟ آخه میگی آب عدس ریختی. زردچوبه زیاد بریز نعنا سرخ شده هم بریز خوش رنگ میشه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

مگه حبوبات رو اول نمیریزی بعد داخل همون آبش عدسو سبزی بعد رشته؟ آخه میگی آب عدس ریختی. زردچوبه زیاد ...

ن اول ادنا رو ابپز کردم ابشو ریختم دور بعو درست کردم ک رنگش قشنگ شه 😐

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

ن اول ادنا رو ابپز کردم ابشو ریختم دور بعو درست کردم ک رنگش قشنگ شه 😐

🤣🤣🤣نکن اینکارو دختر داخل همون آبش بپز زردچوبه هم بزن حساس نشو رنگش طوریش نیست

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است