2777
2789
عنوان

سوارکاری

160 بازدید | 8 پست

من عاشق سوارکاریم ولی الان باید بچسبم به درس

به نظرتون بعد دانشگاه دیر میشه برم سراغش ؟؟؟؟.. البته منظورن فقط برای تفریحه نه یادگیری حرفه ای و مسابقه اینا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه چرا دیر شه مگه سوارکاری قراره فرار کنه !!😐🦊

نه آخه میترسم اون موقع از کلی بچه و نوجوون سر در بیارم توی آموزش سوارکاری ک من از همه بزرگترم

از این حس متنفرم

به نظر من که سوارکاری که جدا ،بی ادبی نباشه خر سواری هم از دانشگاه رفتن بهتره ، جز رشته های خیلی خاص وبالا 

بقیه هم عمر آدم میره هم پولش هم نه پولی داره نه عمر آدم برمیگرده ، جز پزشکی و پرستاری و معلمی هم که چون از اول حقوق میدن خوبه  جز رشته های خیلی خاص و علاقه  زیاد دانشجو به رشته 

به نظر من که سوارکاری که جدا ،بی ادبی نباشه خر سواری هم از دانشگاه رفتن بهتره ، جز رشته های خیلی خاص ...

نه من تازه کلاس دهم میرم.. فعلا می‌خواهند امید داشته باشم به کنکور 

خب اگه رشته خوبی قبول شدم باید سخت بچسبم به درس دیگه بنابراین وقتی برای این کلاس ها نمیمونه

ولی اگه رشته خوبی قبول نشدم صرفا برای گرفتن مدرک دانشگاه رو در کنار کلاس های مورد علاقه ام میرم