2777
2789
عنوان

اگر بفهمین

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 46 پست
من همه طلاهامو سر خونه دادم 

من سر مغازه دادم

ولی باز خرید برام از بس گفتم بهش

ولی باز خودم کم کم جمع کردم خریدم گذاشتم کنار 

منم مامان شدم😍1401/07/17بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت 🙏 نی نیم دوقلوئهههههه😍
فکرشو بکن دیگه من چی میکشم  اصلا عروسبمون پول خرج نکرد شوهرم همه خرجهاشو کرد هیچ کمکی تو زندگ ...

والا به ماهم کمک نکردن کادو عروسیشون از فامیلای درجه یک کمتر بود 

انگار نه انگار عروسی پسرشون بود 

حالا مریض میشن اویزونن ما هستن 

اون پسرشم دربه در هیچ کاری نمیکنه ايشالا سرش بیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا به ماهم کمک نکردن کادو عروسیشون از فامیلای درجه یک کمتر بود  انگار نه انگار عروسی پسرشون ...

😂😂بما کادو عروسی هم ندادن هیچییییییی

منم مامان شدم😍1401/07/17بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت 🙏 نی نیم دوقلوئهههههه😍
من سر مغازه دادم ولی باز خرید برام از بس گفتم بهش ولی باز خودم کم کم جمع کردم خریدم گذاشتم کنار&nb ...

اینجوری که این پول خرج میکنه دیگه عمرا طلا بخرم میگه ۵۰۰ تومان پوله خورده درصورتی که ته حقوقمون سه میلیون میمونه  

بخدا ما کارای در حق مادرش کردیم هرکسی نمیکنه  خوب من میگم چند روزی اونجا بودیم کلی خرج کردیم م ...

البته درک میکنم شما 

ولی خب بعضی از پدرومادر زیاد اهمیت نمیدهند ولی خب چاره چیه ؟باید باهاش کناراومد 

دعای خیر اونا خیلی خوبه واسه زندگی ادم

اجرشما باخداست با این همه محبت

چراکه خداوند چه درقران سوره لقمان نیکی به پدرو مادر خیلی سفارش کرده 

شما هم پدر ومادر خودت وشوهرت تا میتونید محبت کنید 

انشااله درزمان پیری اولاد وفرزندان شما خوبی نیکی کنند

البته درک میکنم شما  ولی خب بعضی از پدرومادر زیاد اهمیت نمیدهند ولی خب چاره چیه ؟باید باهاش کن ...

اخه خواهر دل سفره نیست تا اون موقعی که سلامتی و پول داشتن برای فایلایی خودشون و برادرشوهرم بود من که لروسشون شدم مریضی بی پولی 

زورش میاد یه غذا بپزه 

اخه خواهر دل سفره نیست تا اون موقعی که سلامتی و پول داشتن برای فایلایی خودشون و برادرشوهرم بود من که ...

اشکال نداره خواهر عزیزم 

فرق خوب وبد 

مرد ونامرد

دروضعیت های سخت مشخص میشه 

البته قصد نصیحت ندارم

شما  هرکاری که واسهشون انجام میکنی بگو برای رضا خدا وانسانیت انجام میدم مطمئن باش حالت خوب میشه 

میدونم بعضی از رفتارهای اطرافیان دل ادم رو خیلی بدرد میاره وزخمی میکنه

اشکال نداره خواهر عزیزم  فرق خوب وبد  مرد ونامرد دروضعیت های سخت مشخص میشه  البته ...

اخه من چرا باید تاوان بی عقلی های اونا رو بدم بدبختی اونا چرا باید دامن منو بگیره با این فاصله زیاد ول کن نیستن ،خوب چقدر در راه رضای خدا اخه 

اخه من چرا باید تاوان بی عقلی های اونا رو بدم بدبختی اونا چرا باید دامن منو بگیره با این فاصله زیاد ...

قرارنیست تاوان بدی 

هرچه قدرکه ازدست کاری برمیاد انجام بده 

زیاد نمیخواد خودت رو اذیت کنی که باعث زیان رساندن به زندگیت بشه

ی هفتە پیش شوهرم تهران رفت اونجا تصویری بهم زنگ زد اینو بگیرم اونو بگیرم گفتم هیچی نخر هیچی لازم ندا ...

کار خوبی کردی،نمیدونم خوب بودا یهو کنترلش از دستم در ربت،هزار تا چیز مادرشوهرم دستور میده بخرین  بابا شاید ندارین،اره بابا یبار شر کنم حساب کار دستش میاد صد بار داده چیزی نگفتم دو روز مهمون بودیم