2777
2789
عنوان

اگر بفهمین

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 46 پست
حالا شب بیاد چیکار کنم هر چه رشته کردم پنبه شد  مامانش میشه ادم خوبه  بابا خوب من براشون ...

دیگه بروت نیار تا دفعه بعد اینکار که گفتم بکن

مردها فکر می‌کنن خانوادشون صلاحشو میخوان نه شما و زنها میخوان جلوی کاراشونو بگیرم و اونارو از خانوادشون دور کنن

نمیدونم خونوادە شوهریت چجورین مال من ادای مظلوما رو درمیارن ولی خیلی بی شخصیتن سردی و بی حرمتیشون حد ...

دقیقا بخدا 

مادرشوهر من اهل دعاست ولی بدبختی از سر روش میباره

هر دفعه نگاه میکنم برای یکی دعا نوشته 

اخه یکی میخواد برای خودت بنویسه

عجیب شوهرم ایندفعه رام و مطیعشون بود اصلا چیزی بهشون نمیگفت برعکس قبل 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهر منم همینجوریه

در صورتیکه ننش دارع

هر سری بریم کلی وسیله میوه روغن برنج و دراخر هم ک میایم پول میده یواشکی

منم جبران میکنم

منم مامان شدم😍1401/07/17بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت 🙏 نی نیم دوقلوئهههههه😍
خب چه اشکالی داره به مادرش گاهی وقتها کمک مالی کنه؟ بنده خدا مادرشه چندین سال زحمت بزرک کردن وتربیت ...

بخدا ما کارای در حق مادرش کردیم هرکسی نمیکنه 

خوب من میگم چند روزی اونجا بودیم کلی خرج کردیم مادرشم غذایی درست حسابی جلومون نذاشت 

خوب لاقعر زودتر میدادی یچی درست میخوردیم

حقوق بگیره 

خونه هم داره 

ما کلی براش کارای مثبت کردیم که هر کی میشنوه میگه اوه 

ولی یه تشکر نمیکنه

من خسته ام ازشون 

دو روز میریم پر رو میشن 

دقیقا بخدا  مادرشوهر من اهل دعاست ولی بدبختی از سر روش میباره هر دفعه نگاه میکنم برای یکی دعا ...

انگار ما از پشت کوه اومدیم پسرشون رو بقاپیم ما همه چیز داشتیم الانم ازدواج کردیم مستقل بشیم زندگیمون رو بسازیم اینکە دائم از پسراشون انتظار دارن و توقع دارن اجازە ندە قطع کن این جریانو

انگار ما از پشت کوه اومدیم پسرشون رو بقاپیم ما همه چیز داشتیم الانم ازدواج کردیم مستقل بشیم زندگیمون ...

خوب من خودم براشون کادو میخرم که قطع شه ولی اینا خیلی پروان والا میگه میری بازار فلان چیز رو بخر 

شد تومان صد تومان کلی میشه 

بخدا مادر منم بی پولی  میکشه ولی آبروداری میکنه 

اصلا عارشون نیست 

انگار ما از پشت کوه اومدیم پسرشون رو بقاپیم ما همه چیز داشتیم الانم ازدواج کردیم مستقل بشیم زندگیمون ...

والا ازصفر شروع کردم خودشون باعث بانیشن بازم طلبکارن 

هی مادرشوهرم میگه من به هیچکس که بدی نکردم اینجور شدم 

ولی من ناراضیم

چیکار میکنی

منم کلی پول خرج میکنم

کلی پول و طلا یواشکی دارم و بهش نمیگم یخورده دیگه ک بخاد خونه بخرع منم طلاها رو رو میکنم ولی نمیدم اینجوری دلم خنک میشه ب تقاص اون ۴سالی ک منو چزوند با اینکاراش 

اگر خواست میدم البته 😁بشرطی ک ۳دونگ بزنه ب نامم 

ولی مادرشوهرم نمیذاره اینکارو بکنه منم از قصد اینکارو میکنم

هعی خواهر من از دست طایفه شوهر ی اذیتایی شدم ک نگو 

خوب من خودم براشون کادو میخرم که قطع شه ولی اینا خیلی پروان والا میگه میری بازار فلان چیز رو بخر&nbs ...

ی هفتە پیش شوهرم تهران رفت اونجا تصویری بهم زنگ زد اینو بگیرم اونو بگیرم گفتم هیچی نخر هیچی لازم ندارم دلم میخواست بخرە ولی از حرص اینکە واس مادرو خواهراش چیزی نگیرە گفتم هیچی نیاااار اعصابم خورد شد هیچوقت تا این اندازە اقدە و حرص نداشتم ولی می بینم ناسپاسن وظیفە میبینن ناراحت میشم تو مدتی ک نبود هیچ کدومشون ی زنگ نزد ببینە من تنهایی چیکار میکنم چیزی لازم دارم یا نە خیر سرشون ناموس پسرشونم اونا فقط یکی خرجشون کنه همین تو هم نزاااااار قطعش کن 

ای بابا این بدتره

فکرشو بکن دیگه من چی میکشم 

اصلا عروسبمون پول خرج نکرد شوهرم همه خرجهاشو کرد

هیچ کمکی تو زندگی نکردن 

کمک بخوره تو سرشون اویزونمون نشن😤