2777
2789
عنوان

لنز مارک خوب

2570 بازدید | 12 پست

سلامم من اولین تاپیکیه که میزنم 

دوستان من میخوام لنز طبی بخرم ولی نمیدونم کدوم برند رو بخرم بهتره قبلا هرا داشتم خوب بود ولی تنوع رنگش کمه لطفا یه لنز خوب بهم معرفی کنین که آبرسانی بالا باشه 

من میخواستم لابلا بخرم کسی داشته تاحالا؟توی چشم سبکه؟

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به نظرم کشورش مهم تره . مارک های کره ای به درد نمیخوره و چشم زود خسته میشه مارک های آمریکایی خیلی خوبه . ولی من دو بار لنز گرفتم ایتالیایی گرفتم که حد وسطه. اولی اسمش یادم نیس ولی امسال مارشال گرفتم که از قبلی بهتر بود

من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________  حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت می‌آیی و می‌بینی بیش از آنکه تصور می‌کردی دوام آورده‌ای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق می‌گردی_________
از مارشال راضی ای؟ چشماتو اذیت نمیکنه؟

ببین اوایل خیلییی راحت و خوب بود ولی با اینکه یک ساله هست بعد از شش ماه یکم اذیت میشدم نمی‌دونم مشکلش چیه یه بار خوبه یا بار انگار جسم خارجی تو چشمه . مارک بهتری نسبت به لنز قبلیمه ولی اگه دوستان بهترشو گفتن اونو انتخاب کن

من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________  حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت می‌آیی و می‌بینی بیش از آنکه تصور می‌کردی دوام آورده‌ای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق می‌گردی_________
شما استفاده کردی؟ چشمو اذیت نمیکنه طولانی مدت؟  چون میخوام طبی بگیرم مدام استفاده کنم

مدام استفاده نکن در روز هشت ساعت بیشتر بشه خوب نیست . کره ای که چهار ساعت بعدش اذیت میشی. و هر روز هم استفاده کنی خودت میفهمی که این کارو نکنی بهتره:))

دقت کن برعکس نزاری توی چشم اونجوری اذیت میکنه 

نه از اون جهت درسته

شما استفاده کردی؟ چشمو اذیت نمیکنه طولانی مدت؟  چون میخوام طبی بگیرم مدام استفاده کنم

اره اجیم بهم دادش 

من اصن نمیتونم لنز بزارم تو چشام ولی لابلا رو تونستم تحمل کنم