2777
2789
عنوان

🥰نامه ای به دختر آینده ام🥰

1643 بازدید | 2 پست

🍀🍃نامه ای به دختر آینده ام🍃🍀

عزیز دلم نمیدونم بتونم روزی داشته باشمت یا نه!!

دستای ظریف و نازت رو لمس کنم یا نه!!

لباسای کوچیک و زیبات رو تنت کنم یا نه!!

از تمام این دنیا فقط تو رو میخوام و بس ....اگه بگن سهمت رو از این دنیا بردار و برو میگم سهم من یه دختر نازه سهمم رو بدین برم ....سهم من از این دنیا و آدماش فقط و فقط تویی دلبرکم

میخوام جوری بزرگت کنم که بفهمی میشه دختر بود و نگفت کاش دختر زاده نمیشدم

میخوام دستای کوچیکت رو بگیرم و بیخیال دنیا و آدماش لب ساحل راه بریم

با پاهای کوچیکت پا برهنه روی ماسه ها راه بری و لاک قرمزی که خودم برات زدم تو نور خورشید برق بزنه

تو بخندی و من ضعف کنم برای یه لبخند ساده ات

عصر ها با هم تموم خیابونای شهر رو گز کنیم انقدر راه بریم که بگی بسه مامان خسته شدم

برات گیر سرای رنگی بزنم و از دیدنت سیر نشم

لباس عروسکی تنت کنم و محو این همه زیبایی بشم هی با خودم بگم خدایا چجور همچین مخلوق زیبایی خلق کردی!!

میخوام همه بفهمن دختر بودن چقدر قشنگه دستات چقدر ظریف و نازه پوستت چقدر لطیفه پاهات چقدر کشیده و قشنگه!!

دلبرکم بذار همه ببینن چقدر زیبایی ولی اجازه نده خواستار گوهر وجودت بشن روح و جسمت رو ارزونی هیچ کس نکن

میخوام زمانی که برای اولین و آخرین بار حس کردی عاشق شدی من اولین نفری باشم که از حس و حالت برام میگی از دلتنگیات،دلخور شدنات،از ضربان قلبت وقتی تند میزنه و لحظه به لحظه عشق رو تجربه میکنه....

نمیخوام وقتی عاشق شدی بترسی از اینکه نکنه کسی بفهمه نکنه تو آدم بد داستان بشی ....

عشق خیلی قشنگه دلبرکم ولی آدما خوب بودن رو بلد نبودن تعهد داشتن رو بلد نبودن انداختن گردن عشق

ولی تو خوب باش خوب بمون حتی اگه کل دنیا بهت بگن عشق دروغه

میخوام تک تک کافه ها و سینما های شهر رو با هم بریم و تو از عشقت بگی من ضعف کنم برات،برای بزرگ شدنت خانم شدنت.......

هر چیزی رو توی سن خودش تجربه کن به وقتش گریه کن لبخند بزن بیخیال باش نذار بهت بگن بیشتر از سنت میفهمی

آخ که نمیدونی چقدر درد داره بیشتر از سن خودت بفهمی عزیزم دلم ، تو بیشتر از سنت چیزی رو درک نکن خود خود خودت باش

از مرد ها برای خودت غول نساز عزیز دلم ازشون فراری نباش ته ته وجود همشون انسانیت هست ولی حیف دنیا آدما رو هر جور که دلش بخواد رنگ می کنه ازشون فراری نباش ولی بهشون تکیه نکن که مبادا روزی پشتت رو خالی کنن و تو بمونی و یه دنیا ماتم

و در آخر دختر نازم از دختر بودنت هیچ وقت گله نکن دختر بودن بهترین و زیبا ترین حس دنیاست دختر که باشی خواهر میشی همسر میشی مادر میشی و .....تک تک اینا نیاز به مهر و محبت و از خود گذشتگی داره که اونم کار هر کسی نیست جز یه دختر 😉🥰

❤می خواستم زن زندگی ات باشم...زنی که پیش بند ببندد،،سیب زمینی ها را سرخ کند...زنی که فقط دستش در خانه ی تو بسوزد...و لک عادت ماهیانه اش بر ملافه های خانه ی تو بیفتد...می خواستم زن زندگی ات باشم...زنی که لنگه ی گوشواره اش را در خانه ی تو گم می کند...و صبح های زود،،بوی لاک قرمزش،،در اتاق خواب تو بپیچد...می خواستم زنی باشم که اکثر مریضی های عمرش،،صدقه سر زن بودن در خانه ی تو باشد...با این که خسته است برایت چای دم کند...وقتی بلیز بی آستین می پوشد حواسش باشد که پرده های خانه ات افتاده باشد...می خواستم سرم را با تو روی یک بالش بگذارم و دو تایی با هم بخزیم زیر یک پتوی مشترک...من با تک تک سلول هایم می خواستم زن زندگی ات باشم!!❤و اما خدایا باهات حرفا دارم نمی دونم کجای عدالته که صاحب جسم زن یه مرد باشه یه بار پدر ،،یه بار برادر،،یه بار شوهر و....خدایا مگه نگفتی بین زن و مرد فرقی نیست؟؟پس کوووو عدالتت؟؟قبولت دارما اما با منطقم جور در نمیاد که یه مرد به اسم غیرت و ناموس پرستی صاحب جسمم باشه برای محرم شدن با مرد دیگه ای از یه مرد اجازه بگیرم ....چرا نگفتی هر انسانی صاحب جسم و روح خودشه و باید خودش پاک بمونه و کسی حق نداره مالکش باشه خدایا چرااااااااااااا؟؟تو که عادلی تو که عدل داری چرا آخه؟؟چرا تو همه چیز بین زن و مرد فرق هست چرا مرد خیانت کنه لایق ببخشه زن خیانت کنه لایق مردن؟؟چرا آخه؟؟یا تو عادل نیستی یا بنده هات!!😔😔خدایا بیا برای یک بارم که شده عادلانه معامله کنیم من به یکتایی تو ایمان دارم اما با منطقم زندگی می کنم تو قواعد من بین زن و مرد فرقی نیست هر چی برای زن بده برای مرد هم بده و هر چی برای مرد خوبه برای زن هم خوبه!!🖤ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید؛بنویسید که اندوه بشر بسیار است🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.