2777
2789
عنوان

قد ۱۷۰

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 76 پست
دیگه کافیه قدش بنظر من بیشتر از این هم رشد کنه خوب نیس

من خودم یه دوست دارم ۱۸۰ قدشه😂

‌‌‌🖇‌‌⃤••𝗔 𝗛𝗔𝗣𝗣𝗬 𝗦𝗢𝗨𝗟               ɪs ᴛʜᴇ ʙᴇsᴛ sʜɪᴇʟᴅ ғᴏʀ ᴀ ᴄʀᴜᴇʟ ᴡᴏʀʟᴅ..!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با عمل قیافه حل میشه ولی قد نه😂😂

نمیدونم چرا الان واقعا چندوقتیه خیلی از خودم ایراد میگیرم😂

‌‌‌🖇‌‌⃤••𝗔 𝗛𝗔𝗣𝗣𝗬 𝗦𝗢𝗨𝗟               ɪs ᴛʜᴇ ʙᴇsᴛ sʜɪᴇʟᴅ ғᴏʀ ᴀ ᴄʀᴜᴇʟ ᴡᴏʀʟᴅ..!
جدی من که شوهرم میگه تو آنچنان بلند نیستی ۱۷۰ متوسط ۱۷۵ خوبه واسه مدل شدن

منم دقیقا خودم فک میکنم متوسطم

173

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون

اسی تو به جای گیر دادن به قد و قیافه و اندام و ... بهتره یه کلاس اعتماد به نفس بری. تو همه چیت خوبه جز اعتماد به نفست. من بیبی فیسم. اصلا هم برام مهم نیست کی چی میگه چون اعتماد به نفس دارم . تو دوره دانشجوییم مسخره ام میکردن میگفتن تو بچه یکی از استادایی . همش میگفتن بچه ای . ولی گفتم مهم نیست مهم اینه خودم رو دوست دارم

تقدیرم را با خون نوشت آنکس که همه تقدیرها را با قلم نوشت.    از وقتی به دنیا اومدم خدا برام دنیا رو سه طلاقه کرد. نمی‌دونم چرا. فقط میدونم اون دنیا خیلی باهات حرف دارم. از دوران کودکی گرفته تا دوران قبل ازدواج و بعد ازدواج که دلم تا حالا خونه. نمی‌دونم کی میخواد تموم شه.