2777
2789
عنوان

قد ۱۷۰

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 76 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قد ۱۷۰ و وزن ۵۳ بنظرت فوق العادس من با ۱۶۵ و وزن ۵۸ خیال می‌کنم لاغرم 😂

شماهم واقعا خوبی و استاندارد هستی 😍

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
قدت عالیه و نرمال وزنتم یه سه چهار کیلو اضاف کن عالی میشی👌🏻👌🏻

وزنم خیلی نمیشه؟

‌‌‌🖇‌‌⃤••𝗔 𝗛𝗔𝗣𝗣𝗬 𝗦𝗢𝗨𝗟               ɪs ᴛʜᴇ ʙᴇsᴛ sʜɪᴇʟᴅ ғᴏʀ ᴀ ᴄʀᴜᴇʟ ᴡᴏʀʟᴅ..!

قدت خوبه برو باشگاه بدنت بساز و چاق شو 

من قدم 173 وزنم 68 هرکی میبینه میگه خیلی خوبی 

به نظرم وقتی لاغری قدت بلند تر دیده میشه ولی وقتی هیکلت درست باشه بلندی قدت ک دیده نمیشه هیچ خوش هیکل تر هم دیده میشی😉😉

صبورباش چیزهای خوب زمان میبرند 😍👼
قدت خوبه برو باشگاه بدنت بساز و چاق شو  من قدم 173 وزنم 68 هرکی میبینه میگه خیلی خوبی  ب ...

باشگاه اتفاقا میرم ۵ کیلو چاق شدم

همینشششش بده که پاشنه نمیشه پوشید حالا من ۱۶۸ میتونم بپوشم؟ خیلی دراز میشم😂

چه حرفایی تو نی نی سایت میشنوم.من ۱۷۴هستم اصلا حس خیلی بلند بودن ندارم.کفش پنج سانتی هم میپوشم.البته ما تو فامیلمون اکثرا قد بلندیم مگه اینکه غریبه تومون اومده باشه .اگر کشورای اروپایی رو نگاه کنید خانما اکثرا قد بلندن کفش پاشنه بلندم میپوشن.یکم دیدتون رو وسعت بدین.اگر میگن قد بلند خوب نیست مطمعنا از حسودیشونه.چون قد تنها چیزی هست که تو زیبایی اصلا نمیشه بهش برسی مگه اینکه خدا خودش داده باشه

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
قد ۱۷۰ و وزن ۵۳ بنظرت فوق العادس من با ۱۶۵ و وزن ۵۸ خیال می‌کنم لاغرم 😂

من خودم خیلی تو پر بدم میاد همینجوری بهم میگن بانمک ترم

چه حرفایی تو نی نی سایت میشنوم.من ۱۷۴هستم اصلا حس خیلی بلند بودن ندارم.کفش پنج سانتی هم میپوشم.البته ...

دقیقا همه میگن ارزوی قد بلندو یه سریا دارن خیلی خوبه که قدم بلنده ولی نمیدونم بخاطر سنمه چیههه رو کل بدنم عیب میزارم

خوبه که خوش به حالت

من کلاس سوم ۱۵۰و خورده ای بودم ار وقتی که علاقم به شغل آیندم بیشتر شد و نیاز به قد ۱۶۰ به بالا داره الان شیش ساله که قدم ۱۵۸ گیر کرده😐

نخیتك یا علي و انتة یم ربك امیر✋🏻✨