2821
2789
عنوان

راهنمایی کنید

94 بازدید | 23 پست

سلام دوستان  

من دو ماهی میشه که نامزدی کردم و ۱۵ سالمه

بعد من نامزدم هرموقع که میرم پیشش منو میزنه 

حتی یه بار هن جلو ابجیش و مادرش کتکم زد 

منم اگه به خانواده  ام بگم شر میشه 

هربار که منو میزنه بعد از پنج دقیقه میاد به ناز کشیدن پ غلت کردم و این حرفا ، چند باری هم کادو برام خرید 

و منم اینقدر دوسش دارم که هر بار منو میزنه و میگه آخرین  بارمه  منم خر میشم و میبخشمش  

بخدا منم اصلا آدمی نیستم که غر بزنم 

فقط مثلا من یه چیزی بگم زود عصبانی میشه و منو میزنه  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چیشو  دقیقا  دوست  داری ؟؟؟ من  همسنت بودم  هنوز  داشتم   با  گل   عروسک  درست  میکردم  تو کوچهو خیابون دنبال  دوستام میدودم   اخه  پونزده  سال  وقت  ازدواجه؟؟  اونم  با  کسی  که  بی  دلیل کتکت  میزنه؟؟؟   بعد  فکر  میکنی  میتونی  تغییرش  بدی؟؟؟؟ بی  صاحاب  که  نیستی  که بزنتت  من  پیشت  بودم خودمم  یه  فصل  میزدمت  بعد  میرفتم  قضیه  کتکاتو میزاشتم  کف  دست  پدرت  

نمی تونم باور کنم همچین تاپیکی میبینم... هنوز نامزدی اینطوری م کنه...ازدواج کنی سرتو میبره🤐

بخدا منم از همین میترسم 

حتی چند بارم بلاکش کردم پ بهش گفتم همه چی تمومه ، میاد جلو خونمون پیش مامان و بابام به التماس و چی 

منم نمی گم که کتکم میزنه 

میزنه تو گوشم 

اخه خب نمیشه که عصبی بشه یکاره بزنه تو گوش نو

قبلا نبودی تو گوش کی میزده!وقتی عصبی میشده؟؟؟

وقتی میگی جلوی خانوادشم این کارو کرده من بودم از بزرگترش میخواستم ک باهاش صحبت کنه

و خودمم باهاش صحبت میکردم 

اگر ادامه دار باشه خانوادت صحبت کنن

دختر پونزده سالنه اتفاقی نمیوفته جدا بشی

م