2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت ولی ازمایش منفی

628 بازدید | 18 پست

سلام دوستان ماه پیش ۲۳ تیر پریود شدم. این ماه روز ۱۸مرداد بی بی زدم ۵ دقیقه اول هاله انداخت.فرداش (روز موعدم) رفتم ازمایش دادم بتا زد ۲. یعنی منفی. دکترم گفت تا ۲۳ مرداد صبر کنم اگر پریود نشدم مجدد ازمایش خون بدم.

تاحالا سابقه کیست نداشتم.ماه پیش هم سونوداد کیستی نبود.لتروزول خوردم و بعد امپول ازادسازی زدم.

۴ماهه اقدامم ولی تاحالا بی بی چک هاله دار ندیدم.این اولین باره.

علائم:تکرر ادرار که شب هم بیدار میشم.

خارش سینه دو روز.

تیرکشیدن زیر شکم و تخمدان سمت راست.و کمر درد.

لک و خونربزی نداشتم اصلا و ترشحم سفید هست.و کشسانی داره.

خواهرم تا ۱۵ روز بعد از موعد بی بی چک مثبت و آزمایش خون منفی بود ، ۲۰ روز بعد از موعد آزمایش داد و مثبت شد باردار بود‌

اگه لقاح دیر باشه ، آزمایش خون هم دیرتر نشون میده

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

چاره ای نیست جز صبر 

تا همون ۲۳ 

پریودات چند روزه است ؟ 

یک بار دیگه با ادرار اول صبح بی بی چک بزن فردا 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من کمر درد شدید. پهلو درد. سمت چپ.‌ ۲۴ روزه پ نشدم. یه هفتس عقب افتاده. قبل ۱۸ روزه بود. ترشح سفید غلیظ بی بو

دیشب بیبی منفی😔💔 کلی هم گریه کردم. همچنان هم درد دارم 

دعا کن امسال حاجت روا شم مادر بشم🥺❤🤰🏻و انشاءلله خدا منو لایق فرزندان سالم و صالح بدونه🤱🏻تو نی نی سایت لایک مثل بووووق ماشین به معنا های مختلفه 😂
خواهرم تا ۱۵ روز بعد از موعد بی بی چک مثبت و آزمایش خون منفی بود ، ۲۰ روز بعد از موعد آزمایش داد و م ...

خدا از شما بشنوه انشاالله باردار باشم.

میترسم نکنه کیست باشه.

بچه شون سالم بود؟فارق شدن بسلامتی؟

من تازه امروز اولین روزه که عقب انداختم.شاید زود رفتم ازمایش. ولی خب اول تو خون میاد هورمون بعد تو ادرار.چطوره که بی بی مثبت میشه ولی ازمایش منفی

چاره ای نیست جز صبر  تا همون ۲۳  پریودات چند روزه است ؟  یک بار دیگه با ادرار اول ...

من الان که اقدامم منظم نیستم.ولی قبلا همیشه منظم بود سه روز جلو می‌افتاد مثلا این ماه ۲۳بود ماه بعد بیستم یا بیست یکم میشدم.

اخه من هروقت درد میگرفت کمرم؛پریود میشدم.یا رون پام درد میگرفت...

این سری تا سه روز زیر دلم سمت راست تیر میکشید ولی هیییچ علائمی از پریود نبود بدنم دااااغ گرگرفتگی داشتم...

من کمر درد شدید. پهلو درد. سمت چپ.‌ ۲۴ روزه پ نشدم. یه هفتس عقب افتاده. قبل ۱۸ روزه بود. ترشح سفید غ ...

گریه نکن عزیزم

من چی بگم که دوروز باکلی امید ک مثبته بعد یهو از منفی شد.

اصن دنیا برام تاریک شد.

ولی الان فقط دعا میکنم کیست نباشه.

انشاالله ماهم باردارمیشیم نگران نباش

چاره ای نیست جز صبر  تا همون ۲۳  پریودات چند روزه است ؟  یک بار دیگه با ادرار اول ...

رفتم علائم حاملگی شما رو خوندم منم همین حال بود.

روز تخمک گذاری درد داشتم تخمدان راست و اقدام کردم.

۸ روز بعد از تخمک گذاری درد سمتِ داشتم تخمدان راستم.و بدنم گرگرفته بود.ولی لک ندیدم.

رو ۲۵ دوره بی بی هاله انداخت با دردتخمدان و تکرر ادرار و درد کمر...و روز ۲۶ دوره ازمایش منفی شد.ازمایشگاه خصوصی رفتم.ولی نمیدونم چرا احساس میکنم اشتباه از اونا بوده😐

الان که یک روز عقب انداختم علائمم رفته فقط یکم کمرم گرفتگی داره.

رفتم علائم حاملگی شما رو خوندم منم همین حال بود. روز تخمک گذاری درد داشتم تخمدان راست و اقدام کردم. ...

توکل به خدا 

ان شالله که بارداری 

راستش من آزمایش ندادم اصلا 

بی بی چکم درسته که پر رنگ نبود قبل از موعد ، ولی واضح بود و‌ شک نداشتم. 

بعد هم که پریود نشدم. 

شما هم حتماً دوباره بی بی چک بذار. اگه باردار باشی قطعا واضح شده تا حالا. 

اگر هم نشه یعنی نیستی 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.
توکل به خدا  ان شالله که بارداری  راستش من آزمایش ندادم اصلا  بی بی چکم درسته که پ ...

انشاالله 

ممنونم عزیزم که باهام صحبت کردی انشاالله بسلامت زایمان کنی.

انشاالله  ممنونم عزیزم که باهام صحبت کردی انشاالله بسلامت زایمان کنی.

ممنونم

براتون دعا میکنم خدا فرزند سالم و صالح بده به زودی 

شما هم برای من دعا کن 

گریه نکن عزیزم من چی بگم که دوروز باکلی امید ک مثبته بعد یهو از منفی شد. اصن دنیا برام تاریک شد. ...

من دوتا کیست دارم اخه😔تخمدان چپ

دعا کن امسال حاجت روا شم مادر بشم🥺❤🤰🏻و انشاءلله خدا منو لایق فرزندان سالم و صالح بدونه🤱🏻تو نی نی سایت لایک مثل بووووق ماشین به معنا های مختلفه 😂
خدا از شما بشنوه انشاالله باردار باشم. میترسم نکنه کیست باشه. بچه شون سالم بود؟فارق شدن بسلامتی؟ ...

بله خداروشکر بچه سالمه و الان بزرگه 

ان شاءالله شما هم باردار باشی خدا دلتو شاد کنه

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹