2789
عنوان

مادرشوهر

144 بازدید | 5 پست

مادرشوهر من ۷ تا بچه داره که شوهر من بچه آخر هستش بقیه هیچ کمکی به مادرشون از نظر مالی نمیکنن اما شوهر من پول پیش خونه مادرش و کرایه خونشو میده در ضمن ما الانم تو خونه پدر من زندگی میکنیم و اجاره ای نمیدیم .هر وقتم میگم چرا بقیه کمکی نمیکنن میگه خب اونا نکنن من که نمیتونم نکنم .کاری با ایناش ندارم باز میگم پیرزن پیرمردن گناه دارن .چیزی که منو اذیت میکنه اینه که رابطش با خواهر برادراش خیلی خوبه با اینکه بارها گفته به مامان کمک کنید و اونا هیچ کمکی نکردن.بهش میگم حداقل یه جور رفتار کن که بفهمن ناراحت میشی میگه اینجوری آدم باید با همه قطع رابطع کنه اگه گندن به ما بندن .واقعا دارم حرص میخورم من.

حرص نخور

به جاش خوب بپوش خوب بخور خوب بگرد تا بفهمه

بعدشم اشتباه کردی رفتین خونه بابات

تو دنیای که همه دنبال دنیا جهان بخت شدنن😑تو مریم میرزا خانی شو😉💖.امیدوارم اقایونی که اینجان ماهی دوبار پریود بشن😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری کاملا ولی کاری نمیشه کرد. شوهرت برای وجدان خودش میده .بقیه هم نمیدن چندبارگفته بهشون .نه اونا کارشونو عوض میکنن نه شوهرت

اب برای خوردن  هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!! 
اگه نمیرفتم میبردم تو یه خونه چهل متری داغون که پول پیش مادرش و بده

خب ایشون چرا زن گرفته

تو دنیای که همه دنبال دنیا جهان بخت شدنن😑تو مریم میرزا خانی شو😉💖.امیدوارم اقایونی که اینجان ماهی دوبار پریود بشن😑