2777
2789
عنوان

یه پسره ک همیشه....

173 بازدید | 14 پست

منو  هی نگاه میکرد     انگار  از من خوشش میامد البته ازززمان چند سال پیشه 

فیلمبردار مجالس عروسی بوو

حالا من   با همسرم ب مشکل برخوردم و   امروز     رفتن دادگه و کلانتری  میبینم سرباز کلانتری همون بود  ک همیشه     نگاهم میکرده     خیلی هوای منو داشت

و    برای صورت جلسه گفت من خودم میام   و ترک منزل و و   مشکلات  مینویسم  ک میخای فعلا بری خونه پدرت ـ

بنده خدا    دنبال یه    پلیس شیفت خوبی بود    ک   برای فردا برا من      بیان    صورت بنوسن   براش

گفتم شمارتون میدید   تا من  فراد زنگ بزنم  چون خواستم ( ،،،،،   شمارش بگیرم با تلفن داداشم بزنگم  ،،،) برام گفت شمارت بده ذخیره کنم منم دادم 

میترسم مزاحم بشه و داداشم یه خوردد  عصبیه  ک شمارم داره  اصلا من قصدی نداشتم حتی اون بنده خدا   هم شاید نظری نداره  ولی ناراحتم  😩😩    دادگاه چقدر بده  چقد سخته

عشق💚  کاربری دست دو نفره   اوکی😃😃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ حالب بعد از چندین سال دوباره همو دیدین شاید سرنوشت شما و اون به هم گره خورده😀

اصلا حس ندارم براش      البته  اقوام مادرما    و  دوست همسرم هم هستد

ـ شوهرم لاشیه بلا نسبت  

از اونجا ترک منزل    از اونجا     رفته دعوا درگیری و فراریه پلیس ها دنبالشن      

برا    سربازه گفتم دلیل  فرار   شوهرم چیه گفت من شیفت نبودم   خبر ندارم ولی خیلی خیلی هوای منو دااشت        همیشه یادمه  یکسره نگام  میکرد  حالا با وجود بچه فکر نکنم  کسی  زن بچهددار  بگیره ولی     از لحاظ  چهره زیبای دارم ✋✋✋🙏  

اصلا حس ندارم براش      البته  اقوام مادرما    و  دوست همسرم هم ه ...

ایشالا از این به بعد خوشبختی بباره بت 

ولی من هنیشه اینجور وقتا میگم واقعا شاید یه حکمتی بوده ک دوباره طرفودیدم شمام به خودت انرژی مثبت بده  ایشالا از اسن به بعد درارامش و خوشبختی باشی

اصلا حس ندارم براش      البته  اقوام مادرما    و  دوست همسرم هم ه ...

عزیزم هنوز طلاق نگرفته داری بع چه چیزایی فکر می‌کنی اه

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابدیت رو در پیش داریم هستیم که هستیم....‌‌

عزیزم هنوز طلاق نگرفته داری بع چه چیزایی فکر می‌کنی اه

میدونم    اون بنده خداگفت    من جواب دادم عزیزم 

ـ یکم نارحتم  بابت شماره  فردا مزاحم نشه 

خب اگه ناراحتی چرا شمارتو دادی؟؟

گفتم عصبی بودم  بس رفتم اومدم دادگاه  مغزم درگیره فقد خواستم کار پیش بره حالادچیزی نشده میترسم فقد داداشم  گیر بده   و   دعوادکنه

گفتم عصبی بودم  بس رفتم اومدم دادگاه  مغزم درگیره فقد خواستم کار پیش بره حالادچیزی نشده می ...

حالا شاید زنگ نزد ذهنتو درگیر نکن

ب چیزای خوب فکرکن

من همونیم که اگه یه جای بهم ضربه زدی و رفتی مطمئن باش سرفرصت شاخ به شاخ میزنم بهت:)