2777
2789
عنوان

ازدواج 😐

255 بازدید | 14 پست

من از نامزدم همینطوری دارم متنفر میشم ما۴ ساله با همیم برناممونم ازدواجه ولی از وقتی قرار ازدواج گذاشتیم هر روز بیشتر ازش بدم میاد یبار ازش خیانت دیدم . حس میکنم ازدواج کنیم نتونه از لحاظ مالی منو هندل کنه طلا فروشه . من خیلی وابستش بودم بدونش نفس نمیتونستم بکشم ولی الان ازش بدم میاد چیکار کنم . اینم بگم من از لحاظ قیافه هیچی کم ندارم اعتماد ب نفس نیست واقعا اینطوریه 

خب حقم داری کسی ک خیانت میکنه از چشم ادم میفته حالا سر به راه شده باشه خیانت تکرار نکنه یچیز ولی اگر باز بازیگوشی کردچی !!!

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

اگر به این مرحله رسیدی که به صلاح جفتتونه ازدواج نکنین 

چون متاسفانه هم خیانت دیدی هم از لحاظ مالی شک داری بتونه ساپورتت کنه

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب حقم داری کسی ک خیانت میکنه از چشم ادم میفته حالا سر به راه شده باشه خیانت تکرار نکنه یچیز ولی اگر ...

اخه ببین من هیچی کم ندارم ازشم خیلی بهترم . کلی عکسای بد دیدم از دختره تو موبایلش الانم بهش اعتماد ندارم ولی اصلا از این ادمایی نیستم که گیر بدم بهش. تموم کنم؟ ترس دارم 

اگر به این مرحله رسیدی که به صلاح جفتتونه ازدواج نکنین  چون متاسفانه هم خیانت دیدی هم از لحاظ ...

اخه ته قلبم انگار دوسش دارم . نمیدونم چی میخوام خیلی سر در گمم فقط‌میدونم دوسداشتنم همش بهش کمتر میشه

اخه ته قلبم انگار دوسش دارم . نمیدونم چی میخوام خیلی سر در گمم فقط‌میدونم دوسداشتنم همش بهش کمتر میش ...

این دوست داشتن طبیعیه چون لحظات خوب هم داشتین دیگه

ولی مخصوصا مورد خیانت چیزی نیست که بشه ازش گذشت به راحتی، خدایی نکرده تو زندگی تحمل داری ازش خیانت ببینی؟ اگر دیدی میخوای چیکار کنی؟ اونجا دیگه شرایط مثل الان نیست، باید به هزار دور از جون بدبختی بیفتی آخرم ندونی چیکار کنی با زندگیت

سرگذشت همین خانومای سایت که خیانت دیدن رو بخون 

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
اخه ببین من هیچی کم ندارم ازشم خیلی بهترم . کلی عکسای بد دیدم از دختره تو موبایلش الانم بهش اعتماد ن ...

خیانت جنسی هم داشته؟؟؟حالا توبه کرده و چیزی ازش ندیدی؟؟یا همچنان توهمین کاره؟؟؟

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
اخه ته قلبم انگار دوسش دارم . نمیدونم چی میخوام خیلی سر در گمم فقط‌میدونم دوسداشتنم همش بهش کمتر میش ...

من به شخصه کسی که بهم خیانت بکنه نمیبخشم اصلاااا چون کسی که یبار جرات این پیداکرده بازم پیدامیکنه وخیانت میکنه عقد دائم هستید؟؟ببخشید باکره هستین،؟

من به شخصه کسی که بهم خیانت بکنه نمیبخشم اصلاااا چون کسی که یبار جرات این پیداکرده بازم پیدامیکنه وخ ...

ن رابطه داریم ، عزیزم هزارتا بهونه اورد ک تو کنکور داشتی من فقط چت کردم نرفتم ببینمش، ما مسافرت بودیم رفت حموم و من دیدم موبایلشو‌اونجا چون تو سفر بودیم من نتونستم چیزی بگم بهش و قول داد دیگه کاری نکنه الانم میریم بیرون موبایلشو نشونم میده همش ولی من بازم اعتماد ندارم احساس بدی بهش دارم حس میکنم میتونم با ادم بهتری ازدواج کنم ولی خودم خوشم نمیتد ادم عوض کنم

این دوست داشتن طبیعیه چون لحظات خوب هم داشتین دیگه ولی مخصوصا مورد خیانت چیزی نیست که بشه ازش گذشت ...

میدونم اخه این تنها چیزی ک ارش دیدم همین بود فقط اخه هیچ مردی خوب نیست هیچ مردی. همشون چتشونو میکنم

وضعیت مالی خودت از خانواده پسره بهتره؟

خونوادش خیلی پولدارن خیلی زیاد. وضع مالی خودشم خوبه منوسط رو ب بالا ولی من دوسدارم با یکی ازدواج کنم ک خیلی پولدار باشه. من پدر و مادرم وضع مالیشون عالی نیست ولی هرچی خواستم برام خریدن هرچی

خونوادش خیلی پولدارن خیلی زیاد. وضع مالی خودشم خوبه منوسط رو ب بالا ولی من دوسدارم با یکی ازدواج کنم ...

پس فک کنم شما مشکل اصلیتون اینکه خیلی خیلی پولدار نیست دارید بااین فکر میخاید جدابشین

پس فک کنم شما مشکل اصلیتون اینکه خیلی خیلی پولدار نیست دارید بااین فکر میخاید جدابشین

ن عزیزم من تو خونه ی بابام از پول خودم مسافرت خارجمو میرم هرچی بخوااام میپوشم هرچی بخوام میخورم مامان بابای من نه نمیگن بهم . که خوب نیست من توقعم بالا رفته 

ن عزیزم من تو خونه ی بابام از پول خودم مسافرت خارجمو میرم هرچی بخوااام میپوشم هرچی بخوام میخورم ماما ...

هیچکی از پول بدش نمیاد منم پول دوستدارم توخوشبختیم تاثیر داره ولی همه چیز پول نیست عزیزم سعی کن به بقیه شرایطم فکر کنی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز