zخانوم_کوچولو۱۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/19 تعداد پست: 674 عنوان شوهر،بی اعصاب 153 بازدید | 8 پست سلام ،،بیاین شما بگین من با این ادم چکار کنمسرهر چیز کوچیک عصبانی میشه اما ب ساعت نکشیده فروکش میکنه وفراموش میکنهباز من خیلییی حساس و زودرنجم میدونم تو دلش چیزی نیس ولی هنوز نتونستم قلقشو ب دست بیارمم دیگه کلافه شدم دعاکنین ازفکرای منفی فاصله بگیرم،دیگه میخوام قوی باشم و به فکر تودلیم....❣ 1401/05/19 | 12:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahdie_chترکیده عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7561 مثل شوهرمنفقط باید موقع عصبانیتش جواب ندی وسکوت کنی هرچی دهن ب دهنش بزاری اون بدترمیکنه وقتی که آروم شد حرفاتوبزن روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿
son88 عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 5031 منم اهمیت نمیدم میدونم مشکلات زیاده عصبانی شده بعد خودش اروم میشه میاد سمتم شوخی میکنه منم دیگه ادامه نمیدم
مامانگلپسرام۹۴۹۶ عضویت: 1399/07/28 تعداد پست: 4099 عزیزم قلقشو بدست بیار .زیاد سربه سرش نزار .غذات سر موقع حاضر کن خونه ت مرتب کن از خانوادش بدگویی نکن .الان اکثر مردا عصاب ندارن درست میشه ایشالله
zخانوم_کوچولو۱۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/19 تعداد پست: 674 مثل شوهرمن فقط باید موقع عصبانیتش جواب ندی وسکوت کنی هرچی دهن ب دهنش بزاری اون بدترمیکنه وقتی که آر ... میدونی از این حررررص میخورم ک حرفاشو فراموش میکنه ولی من روزا شبا ب فکر حرفاشم دعاکنین ازفکرای منفی فاصله بگیرم،دیگه میخوام قوی باشم و به فکر تودلیم....❣
mahdie_chترکیده عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7561 میدونی از این حررررص میخورم ک حرفاشو فراموش میکنه ولی من روزا شبا ب فکر حرفاشم چون دست خودش نیست موقع عصبانیت ادم نمیفهمه چی میگه شمام ب دل نگیر..بقول معروف یه گوشت در ویه گوشت دروازه باشه روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿
zخانوم_کوچولو۱۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/19 تعداد پست: 674 چون دست خودش نیست موقع عصبانیت ادم نمیفهمه چی میگه شمام ب دل نگیر..بقول معروف یه گوشت در ویه گوشت در ... خیلیی سعی میکنم اما گیرای الکی میدهمثلا دیروز پیرهن مشکیشو شستم نمیدونم ازکجا اعصابش خورد بود اومده میگه مگه من گفتم بشوری ک شستیبازز مطمئنم بودم اگ نمیشستم میگف چرا نشستی دعاکنین ازفکرای منفی فاصله بگیرم،دیگه میخوام قوی باشم و به فکر تودلیم....❣
mahdie_chترکیده عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7561 خیلیی سعی میکنم اما گیرای الکی میده مثلا دیروز پیرهن مشکیشو شستم نمیدونم ازکجا اعصابش خورد بو ... بایدببینی مشکش چیه چرا اینجوریهیه موقع ک رو به روال بود وآروم..باهم دیگ صحبت کنید..بگواینجوری هم خودت اذیتی وهم من روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿
zخانوم_کوچولو۱۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/19 تعداد پست: 674 بایدببینی مشکش چیه چرا اینجوریه یه موقع ک رو به روال بود وآروم..باهم دیگ صحبت کنید..بگواینجوری هم خ ... میگه فقط بامن سرب سر نکن خودش قبول داره میگه وقتی اعصبانیم کلا باهام حرف نزن ولی خب نمییشه وقتی تویی ک ازهمه جابیخبری میاد اخماش توهم باهات بد حرف میزنه دعاکنین ازفکرای منفی فاصله بگیرم،دیگه میخوام قوی باشم و به فکر تودلیم....❣