2777
2789
عنوان

انتخاب رشته😔

136 بازدید | 15 پست

سلام دوستان همین اول ازتون میخوام بهم کمک کنین هرچند کوتاه اما نظرتونو بگین بهم یا اگر تجربه ای دارین درمیون بزارین❤

من امسال برای بار دوم کنکور دادم و با اینکه حداقل بهتر خوندم اما رتبم خیلی بدتر شد!و روزانه اصلا مجاز نشدم!رفیقم همش میگه دانشگاه ازاد یا همین روزانه بر اساس سوابق تحصیلی بزنم اما من همش دلم علوم پزشکی میخواد💔از طرفی خیلی خستم و نمیدونم بتونم واسه ی سال دیگه طاقت بیارم یا نه مخصوصن که همش واسه ۴۰۲ شرایط و عوض میکنن مثلن عمومیارو حڋف میکنن و ...!

حالا به نظرتون یه سال دیگه هر طور شده وایستم و واسه ی رویام بجنگم یا همینطوری برم و انتخاب رشته کنم و هرچی شد شد!به نظرتون ازاد چطوره؟میشه سرکار رفت در اینده؟اصلا چه رشته ای بدون ازمون خوبه که من برم 💔😞؟اگه کسی هست که بدون ازمون رشته ای رفته الان درامد داره و راضیه یا کلن دانشگاهه ازاده یا هرچیزی که میدونه لطفا راهنمایی کنه ❤(:

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه معدلت خوبه و ترمیم لازم نیست  یه سالو بکوب تخصصی هارو بخون  اگر نه کارت سخته

تا یازدهم معدلم بالای نوزده بوده ولی بخاطر مجازی شدن خیلی بهم ضربه زد و معدلم خیلی خیلی کم و پایینه💔

خودتو گول نزن  درس خون نیستی قرار نیست معجزه بشه امسال قوی درس بخونی و یکدفعه انگیزه بگیری&nbs ...

بابامم همینه حرفش اما مامانم میگه برم قوی بخونم و ول نکنم و اینا ...خودمم میدونم ممکنه اولش خیلی با انگیزه شروع کنم اما میترسم وسطش جا بزنم):

نه نمون برو.منم سال سوممه رتبم از سال قبل بدتر شده.

میتونی دانشگاه ازاد یا پیام نور ثبت نام کنی اگه خواستی در کنارش برا کنکور بخونی.و کنکور۴۰۲ شرکت کنی.

فقط نمون پشت کنکور چون حوصله میخواد یه روز دو روز نیست یه ساله ها..

میخوای دی ماه هم کنکور بده

اخه نمیدونم جواب کنکور دی کِی میاد؟اگه زود بیاد خوبه ولی اگه بخواد تا سال دیگه که با کنکور تیر بیاد خیلی زیاده از طرفی میگم ایرادی نداره رویامو دنبال کنم هر چقد سخت از طرفی همش حرفای بقیه اذیتم میکنه یا از خودم اطمینان ندارم که بینش جا نزنم)))):

نه نمون برو.منم سال سوممه رتبم از سال قبل بدتر شده. میتونی دانشگاه ازاد یا پیام نور ثبت نام کنی اگه ...

تو امسال انتخاب رشته کردی؟اخه رشته ی قشنگی پیدا نکردم😞ب نظرت چی بزنم ؟ رفیقم همش میگه برم مشاور ولی رتیم اینقد داغونه که خنده داره بخوام برم پیش مشاور😅

بابامم همینه حرفش اما مامانم میگه برم قوی بخونم و ول نکنم و اینا ...خودمم میدونم ممکنه اولش خیلی با ...

برو سالن مطالعه

یا یه پارتنر درسی پیدا کن

مشاوری بگیر که چکت کنه

اینا کمکت میکنه جا نزنی و درسو ول نکنی 

تو امسال انتخاب رشته کردی؟اخه رشته ی قشنگی پیدا نکردم😞ب نظرت چی بزنم ؟ رفیقم همش میگه برم مشاور ولی ...

نه هنوز انتخاب رشته نکردمم دارم در مورد رشته ها تحقیق میکنم.ولی میرم دانشگاه.

منم روم نمیشه با این رتبه برم مشاوره.😂😐

اگه خواستی درخواست بده بهت بگم .