2789
عنوان

دهم تجربی

363 بازدید | 20 پست

سلام من دارم میرم دهم  بعد امروز هدایت تحصیلی اومد تجربی الف اوردم رفتم ثبت نام گفت بهتره بری انسانی من علومم ۲۰ ریاضیم ۱۶ معلم سال نهم اصلا خوب نبود و من افت کردم وقتی گفت بهتره بری انسانی تو دلم خالی شد چون نمیتونم جز تجربی به چیزی فکر کنم بعد گفت که برو این فرمو پر کن و بالاش نوشت دهم تجربی ولی خب نمیدونم بیاین یکم دلداریم بدین😕😭

بهشون سپردن تجربی کمتر ثبت نام کنید شما وقتی الف اوردید به اونا ربطی ندارن موظفن ثبت نام کنن 

برای کاهش ظرفیت تجربی یا بچه هارو ناامید میکنن یا ثبت نام نمیکنن 

🖤اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری(س)🖤برای ظهور آقا امام زمان صلوات🌱💚

دلداری چرا 

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بهشون سپردن تجربی کمتر ثبت نام کنید شما وقتی الف اوردید به اونا ربطی ندارن موظفن ثبت نام کنن  ...

🥲والا همش نگرانم نکنه از پسش برنیام الان که اینطور گفت 

اگه میدونی ریاضیات ضعیف نیس برو ، چون امسال معلم بد بود بقیه سالها که نیس

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
استرس گرفتم خب من همه امیدم رو تجربیه بعد اومده میگه بهتره بری انسانی

مردم حرف زیاد میزنن

ولی قبول شدنش آسون هم نیست

ما دو تا آهن ربای هم نام بودیم که هم رو دفع می کردیم

🥲والا همش نگرانم نکنه از پسش برنیام الان که اینطور گفت 

خب ببین ماهممون میدونیم این رشته درسای سنگین و رقابت بالا داره دیگه تو خودت بهتر خودتو میشناسی ببین از پسش برمیای یا نه 

ریاضیمو تو ۳ روز از ۱۰ اوردم رو ۱۶ اگه بخوام بخونم و یاد بگیرم میتونم 

خب پس برو ایشالا که از پیش بر میای 

چون آدم هم باید علاقه داشته باشه هم مهارت توی اون رشته.. 

تو دوتاش رو داری

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
مردم حرف زیاد میزنن ولی قبول شدنش آسون هم نیست

من همه تلاشمو میکنم تو این دوسال اول معدلم ۲۰ بود امسال شد ۱۹ و ۵۷ خودم میدونم افت کردم ولی کنار نمیام اینجوری میزنن تو ذوق ادم

خب ببین ماهممون میدونیم این رشته درسای سنگین و رقابت بالا داره دیگه تو خودت بهتر خودتو میشناسی ببین ...

حسی که دارم میگه میتونم ولی بابد رو خودم کار کنم حرف مردم برام مهم نباشه

حسی که دارم میگه میتونم ولی بابد رو خودم کار کنم حرف مردم برام مهم نباشه

همین کارو کن 

در دروازه رو میشه بست اما دهن مردمو نه