2777
2789
عنوان

مامانا بیاین 🥺

75 بازدید | 10 پست

چند روزیه بچم میگه دستم اوف شده و محکم دستاشو مشت میکنه چند بار در روز شده بگه اما هیچ اتفاقی نمیفته ک باعث دردش بشه ؛ نگران شدم ؛ ب نظرتون دکتر ببرم ؟ 🥺

چند سالشه؟

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دستاش رو کرم بزن و ماساژ بده بگو دستت خوب شد . گاهی بچها از بزرگتررها یه چیزی یاد میگیرن الکی میگند . چند بار این کارو بکن اگه دیگه نگفت بدون که خوب شد ولی اگه بعد چند روز گفت ببر دکتر اطفال

بیشتر حس میکنم وقتی میخواد جلب توجه کنه اینو میگه ک دستاشو بوس کنم ؛ سریع ام بی خیال میشه اما یکی دو ...

امکانش خیلی زیاده درست بگی عزیزم ولی بهرحال شماهم مادری و باید به این قسمتشم فکرکنی که در مقابل بدن این طفل معصوم مسئولی

حداقلش اینه که دکتر میگه هیچی نیست و شما خیالت راحتِ راحت میشه