2777
2789
عنوان

پسرعموی سمی

418 بازدید | 9 پست

یه پسر عمو دارم که توی اینستا همو دنبال میکنیم  ۲ سال بزرگتره از من  یعنی اون به من درخواست داد مامانم گفت سعی کن زیاد باهاش حرف نزنی واقعا هم طی ۱ سال فقط در حد ۴ بار حرف زدن بودا اونم وقتی که اتوری میزاشتم واکنش میداد  من واقعا به چشم برادرم میبینمش  و این موضوع رو توی حاشیه هم بهش فهموندم ک حد خودش رو بدونه بهش گفتم داداش  و از اون به بعد اونم بهم گفت آبجی خواهر نداره ) قبلا بهم گفت اگه کسی نکاه چپ بهت کرد بهم بگو پدرشو دربیارم منم گفتم ماشالله بابام هست گردنش به این کلفتی  بد آخرین باری که استوری گذاشتم رفته بودیم بیرون فقط عکس فضا رو گذاشته بودم  بعد گفت خوش بگذره  ولی مهم اینه با کی رفتی🫤گفتم خانواده  گفت بخدا اگه یه روز با کسی بیرون ببینمت زنده زنده چالت میکنم موضوع رو به مادرم گفتم  و خودم بهش توپیدم مگه من و تا حالا با چند نفری دیدی مادرم اینجور بوده...خلاصه دیگه از دنبال کننده هام حذفش کردم  به نظرتون معنی این کاراش چیه ؟میدونم که یکی از دختر عموهامو دوست داشته که اونم نامزد کرده دیگه یعنی میخوام بگم علاقه نیست

بهش گفتی داداش اونم فاز غیرتی بازیش گرفته

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش گفتی داداش حس غیرت بودن بر داشته 

یا اینکه می‌ترسه ابروتون بره و خواهرانه دوست داره 

سا اینکه می‌ترسه با یکی از اشتاهاش یا رفیقاش بری بیرون

یه صلوات بفرست به عشقم برسم ❤یه دختر، آدیداس پوش کفتر باز😉🤙