2777
2789

یه هالهه خیلیی کمرنگ بعده ۱۰ دقه افتاد.تو دوربین مشخص نیست خیلی ولی بازم عکسشو میزارم..میخوام بدونم بی بیچک مثبت حتما باید خط پر رنگ بیوفته؟ یا یه هاله کمرنگم مثبت حساب میشه؟

تنهایی یک امر بدیهیست، حتی اگر از آسمان آدم ببارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هاله هم قبوله، چند روز تاخیر داشتی عزیزم؟

تاخیر نداشتم..به جای اینکه این ماه پریود شم..فقط لکه بینی خیلی کم داشتم چند روز..شک کردم گفتم یه بی بی چک بزنم..که اینم باز مشکوکه..اه جقد کوفته ب بی جک

بیشتربه منفی میخوره

اره منم همین حسو دارم ..حالا باز برم یه مارک دیگه بخرم..فردا صبح چک کنم ..اگه بازم همینجور بود دیگه منفیه

تاخیر نداشتم..به جای اینکه این ماه پریود شم..فقط لکه بینی خیلی کم داشتم چند روز..شک کردم گفتم یه بی ...

من که هاله رو دیدم به نظرم چند ساعت مایعات نخور بعد یه بیبی بزن ببین چی میشه

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
اره منم همین حسو دارم ..حالا باز برم یه مارک دیگه بخرم..فردا صبح چک کنم ..اگه بازم همینجور بود دیگه ...

ببخشید ممکن بی بی چک شب هاله خیلی کم رنگ باشه صبح بزنی مثبت کامل بشه با ۱۳روز تاخیر 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 
ببخشید ممکن بی بی چک شب هاله خیلی کم رنگ باشه صبح بزنی مثبت کامل بشه با ۱۳روز تاخیر 

اره چرا نمیشه...دوباره پک کن یا آز بده..ایشالله خیره گلم