2777
2789
عنوان

ترس از زایمان

1033 بازدید | 76 پست

بچه ها دیگه اخرامه تو همین یکی دو روز زایمان میکنم از ترس خوابم نمیگیره الانم دارم گریه میکنم میشه برام دعا کنید زایمان راحتی داشته باشم و بچم سالم باشه

تجربه هاتونو از زایمان بگین😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به سلامتی  اگه زایمانت طبیعیه یه ماما همراه ببر اونجا کسی به فکر کسی نیست

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

هر وقت از چیزی ترسیدی فقط به پایان خوش و اینکه اینم تموم میشه فکر کن من برا عمل اپانتیس خیلی میترسیدم اینطوری فکر کردم اروم شدم وگرنه دکتر نمیتونست بی حسی بزنه آنقدر میبری دم از ترس 

من ۲ بار زایمان طبیعی کردم تو بدترین حالتا ...دفعه اول فرشتم تو شکمم فوت شده بود و حتی بریچ بود اما گفتن ب نفعمه طبیعی بیارمش ...دفعه دومم خدا ی فرشته دیگه بهم داد ک البته خودم خواستم طبیعی بیارم تازه ۲ هفته قبلشم بخاطر شرایطم بیمارستان خوابیدم خداروشکر کن ک قبلش گوشه بیمارستان نیودی عزیزم انشالله بسلامتی و راحتی زایمان میکنی 

درسته نمیشه بگی درد نداره یا فلان

ولی قوی باش ترس و استرس خیلی بدتره

ماما همرا حتمن بگیر

من اذان صب زایمان کردم همین موقه ها بود ک جوجم دیگ بغلم بود😍و کل دردا یادم رفته بود فقط نگاش میکردمو فربونش میشدم

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅

وای عزیزم خدا رو شکر کن که داری مامان میشی کاش منم الان حال تو رو داشتم تو رو خدا همین حالا منم دعا کن مامان بشم😭

دعات میکنم ان شالله زایمان راحت و سریع داشته باشی به آخرش فکر کن که قراره یه نی نی ناز بزارن تو بغلت😍

نباید ترس داشته باشی باید امادگیشو داشته باشی زایمان راحتی داشته باشی نگران نباش هر چقد درد و اذیت شدنه باشه وقتی بچه رو بقل میگیری یادت میره 🥰

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد