2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیز خاصی نبود از هم جداشده بودن و پسره دروغگو بوده و فریبکار وقتی به خواستش رسید سرد شد و رابطه رو تموم کرد و دختره رو از همه جا بلاک کرد.به بهونه اینکه پول ندارم بیام خواستگاری

خدای مهربون شکرت😍
کسی میدونه داستان زندگیش چیه بهمون بگه یا تکش کنه

عاشق ی پسری شده بود ۱سال اولش عاشقانه زندگی کرده بودن و بعد پسره سرد شد بود و هی دختررو ول میکرد دخترم بعد از چند ماه باز بهش پیام میداد بدون تو نمیتونم اخرش پسره از همه جا بلاکش کرد. تا جاییم ک گفت رابطه داشتن ولی کامل نه

یه قصه تکراری دختر فریب خورده که فکر میکنه اولین و آخرین دختریه که گیر یه آدم لاشی افتاده

اخرش پسره ولش میکنه و از همه جا بلاکش میکنه

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
اخرش چیزی نبود گفت ب فکر خودکشیم طرف از همه جا بلاکم کرده بچه هام نوشته بودن برو پیش مشاور همه  ...

😢💔اون که عشق نبوده ی آدم بی احساس بوده

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

من ایقدر ناراحت شدم دلم سوخت نتونستم بخونم رفتم بیرون  خدا کمکش بکنه  طرف میخادش ولی موق ...

منم اولین تاپیکی بود ک واقعا از ته دل ناراحت شدم 

واسه بیشتر تاپیکای اینجا حوصلم نمیگیره میرم بیرون چون همشون یا دعوای خانوادگیه یا خیانت ۴ تا کامنت که میخونی طرز فکرارو ک میبینی باید فرار کنی 😁 

ولی واسه این دوستمون واقعا ناراحت شدم انشالله بتونه این دوران و بگذرونه و خودشو پیدا کنه

منم تا نصفه خوندم ترکید....واقعن چرا دخترها فریب میخورن ای خدا خیلی حرصم میگیره....و چقدر اون پسرها بی شرفن که یه دختر ساده رو فریب میدن. یکی از دوستای منم دقیقن همین اتفاق براش افتاد...دختره شده مرده متحرک و پسره عین خیالش هم نیس داره راحت و شاد زندگی میکنه

منم اولین تاپیکی بود ک واقعا از ته دل ناراحت شدم  واسه بیشتر تاپیکای اینجا حوصلم نمیگیره میرم ...

درسته گلم منم واقعا ناراحت شدم دعا کردم قلبش اروم بگیره 

خدا کنه حالش زود خوب بشه وسرپابشه 

۴سال  خدا نگذره از مردهایی که بفکر خودشون هستن  

منم تا نصفه خوندم ترکید....واقعن چرا دخترها فریب میخورن ای خدا خیلی حرصم میگیره....و چقدر اون پسرها ...

ولی واسه خود منم اتفاق افتاد وقتی ۱۷ سالم بود 

حال و روز روحیم تا چند سال خوب نبود وقتی کات کردیم اونم با بدترین وضع ممکن و فوش و فوشکاری ۲ سال بعدش داداشم فوت کرد و شدم قوز بالاقوز دیگه گفتن نداره من یه آدم افسرده و داغون بودم 

اما بعد ۱۳ ۱۴ سال تاوانشو پس داد و من با چشمای خودم دارم میبینم ک کاری ک با من کرد زندگی که از من جهنم کرد حالا جاهامون عوض شده و اون زندگیش جهنم شده

2790
2778
2791
2779
2792