2821
2789
عنوان

حسرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1967 بازدید | 219 پست
اره ولی خانوادم تاثیر داره شاید توی گوش طرف میخونن که اینجوری کن و اونجوری کن و از بچگی همینجوریم تر ...

افرین درسته خود پسرا خوبن زن دوستن ولی مادرشون به خاطر حس مالکیتی که رو پسرشون داره زیر گوش پسره میخونه پسره رو میندازه جون زن. بعضی پسرها هم که ساده 

اره دلیلش چیه که بچه ننه میشن؟!😐

دلیلش اینه که پسر دیر به استقلال میرسه وتا چن سال اول هنوز تو حال هوای مجردیشه ولی اگه زن بتونه چن سال کنترلش کنه وباهاش راه بیاد میتونه تا ابد تسخیر خودش کنه. وهرچقد زن بتونه شوهرشو از خانوادش دورتر نگه داره برد با اونه چون خاهر ومادر شوهر همش پی لطمه به زنگی زن هستن با سیاست و یه دعایه سنگین باید پای شوهرو از خانوادش ببری  وهمیشه راحت زندگی کنی وشوهرو سمت خودت جذب کنی به نحوی که پدر مادر تورو پدر ماد خودش وشما را همه کسو کارش حساب کنه وتمام

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من درستش میکنم واست اگه این داستانتونو من درست نکردم سعید نیستم. وایستا بهت میگم چیکار کن و عشقتو یه ...

ورد و جادو خطر داره اگه خدا میخاست میشد حتما صلاح نبوده حالا بخ ایم از نیروهای شیطانی ....کمک بگیریم

ورد و جادو خطر داره اگه خدا میخاست میشد حتما صلاح نبوده حالا بخ ایم از نیروهای شیطانی ....کمک بگیریم

شنیدم که وقتی دعا جادو میکنی اون چیزی که برات خیلی مهمه رو ازت میگیرن تا اون چیزی که میخوای رو بدن بهت

شنیدم که وقتی دعا جادو میکنی اون چیزی که برات خیلی مهمه رو ازت میگیرن تا اون چیزی که میخوای رو بدن ب ...

نه بابا تو نمیخایی کار منفی انجام بدی تو میخایی  تو راستایه بهبود زندگینت انجام بدی وخدا هم راضیه دو تا عاشق بهم برسن ومشکلی تو زندگیشون پیش نیاد

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792