2821
2789
عنوان

حسرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1967 بازدید | 219 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وااااا😨😨

وا نداره که خواهرم شما مگه اونجا بودید دیدید این داستانا واقعیت چیه. بعدشم به جای سازشرخانوما تحریک میکنه به طلاق زندگیشو بهم بزنه. مشاوره میتونه کمکشون کنه نه امثال ما

منم  یه بار با نامزدم همین مشکلاتو داشتیم ولی اون پدر من مادرمو بهونه کرد و چن سال پیش به ناحق زندگیشو بهم زد بالخره هر دوطرف ضرر کردن اون منو دوس داشت ومنم دوسش داشتم ولی خانواده ها بهمش زدن به هر حال طلاق خوب نیست اگه بد بره بدتر میاد

منم  یه بار با نامزدم همین مشکلاتو داشتیم ولی اون پدر من مادرمو بهونه کرد و چن سال پیش به ناحق ...

اره بنظرم یکی از بدترین شکست هاست

مخصوصا وقتی استوریای همسرمو میبینم یا حال بدش و اینکه روز به روز لاغرتر میشه که هر کی میبینش تعجب میکنه

نامزدم اسمش هانیه بود واقعا منو دوست داشت ومن هم واقعا دوستش داشتم دو سال نامزدذبودیم مشکلی با هم نداشتیم فقط خانواده ها مخصوصا خانواده اونا دختره رو گول زدن گفتن جدا شو میفرستیمت دانشگاه. و به هر حال نامزد منم بچه سن خلاصه بر خلاف میلش اومد واسه طلاق منم از لج خانوادش دیگه راضی به زندگی نشدم وطلاق گرفتیم. ولی دلمون پیش همدیگه موند. الان چن ساله از اون داستان میگذره. ولی من دست بزن به هیچ وجه محبت فروان همه لحاظ چون دوستش داشتم. انگار ما رو جادو کردن. ولی خداییش منم دوست داشت. منم سنم کم بود نادان بودموالا الان بود هیچ موقع نمذاشتم که طلاق بدم با یادش زندگی کنم

اره بنظرم یکی از بدترین شکست هاست مخصوصا وقتی استوریای همسرمو میبینم یا حال بدش و اینکه روز به روز ...

تو رو خدا تنها نزارش داغون میشع خودتم داغون میشی اونم دوستت داره. منم خودمم پسرم پسر غرور بیجا داره. تو ببخشش

نامزدم اسمش هانیه بود واقعا منو دوست داشت ومن هم واقعا دوستش داشتم دو سال نامزدذبودیم مشکلی با هم ند ...

درکتون میکنم منم یهو همه چی خراب شد که خودمم هنوز توی شوکم و باورم نمیشه حس میکنم دارم خواب میبینم و هی با خودم میگم مارو جادو کردن که یهو باهم بد شدیمو اینجوری شد چون به شدت حسود داشتیم و اوایلم همسرم این رفتارارو نداشت

نمیدونم در کل ولی حس خیلی بدیه

تو رو خدا تنها نزارش داغون میشع خودتم داغون میشی اونم دوستت داره. منم خودمم پسرم پسر غرور بیجا داره. ...

میترسم دیگه دوستم نداشته باشه و واقعا تصمیمشو گرفته باشه🙂