2789
عنوان

حسرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1968 بازدید | 219 پست
بخدا انقدر بغض کردم و نتونستم گریه کنم و حرص خوردم فقط که الان تیروئید پرکار گرفتم منی که اصلا تیروئ ...

تو این سن بخاطر یه عوضی ببین چقد بیمار شدی مطمئنم که اون حتی فکرشم ناراحتت نمیکنه چ برسه کارش به عمل و داروو..اینا برسه خدا تقاص همه دردات رو ازش بگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم‌مشکل از مادرشوهرت نبوده ونیست، متاسفانه مشکل اصلی خود همسر شماست، دهن بین، به بلوغ نرسیده، ضمن ...

اره درست میگید ولی کیه که بتونه پدرمو راضی کنه چون میگه نمیخوام پول اونا وارد زندگیت شه

همسرمم از خداشه که من بگم طلاق نمیخوام و به زور منو ببره و میترسمم اگه باهاش لج کنم مجبورم کنه که باهاش زندگی کنم و بعدا تلافی این چیزارو از سرم در بیاره چون اگه همسر خونه و وسایل خونه تهیه کنه و زن نره سر خونه و زندگیش اون وقت مرد میتونه ناشزش کنه

بعد چون من الان گواهی دارم میتونم اسمشو هم پاک کنم از توی شناسناسمم و باید گواهی رو این سری نشون قاضی بدم

عزیزم‌مشکل از مادرشوهرت نبوده ونیست، متاسفانه مشکل اصلی خود همسر شماست، دهن بین، به بلوغ نرسیده، ضمن ...

ای وای به حالت که اینقدر ندیده نشنیده به این صورت با افکار مرتد وشیطانیت باعث زندگی مردم میشی شاید طولی نکشه به وضعی بیوفتی که روزی صد بار ارزویه مرگ کنی از خدا. از خدا میخام که زندگیشون درست بشه وافکار پلید تو رو خنثی وبه راه راست هدایتت کنه

من که روسیاهم ولی هروقت که یادت افتادم برای گشایش کارت برات ایت الکرسی میخونم خداخودش بهترین ها رو د ...

نه این حرفو نزدید اصلا

ممنونم عزیزم لطف میکنی شرمندم نکن