2789
عنوان

حسرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1968 بازدید | 219 پست
اره و خدا برای کسایی که میدونن بچشون مشکل داره یا خودشون مشکل دارن و توانایی تحمل عروس یا داماد رو ن ...

افرین زدی تو خال ،،،یه همکلاسی داشتیم یه سال نامزد بودش دختره نخاستش بهم زدن،،،بعد یسال دوباره با هم صحبت کردن باز به هم زدن ،،،میگفت چند وقت بگذره دوباره میرم خواستگاری ،،،من بدون هیچ فکری همین جوری گفتم به نظرم شما مشکل روانی داری عادی نیستی ،،،چند روز گذشت و اومد از دوران نامزدیش گفت بیچاره دختره ۱۵ساله این نفهم چ بلاها که سرش نیاورده بود ،،،یه چیزایی میگفت که من فکر میکردم اسکولم کرده

افرین زدی تو خال ،،،یه همکلاسی داشتیم یه سال نامزد بودش دختره نخاستش بهم زدن،،،بعد یسال دوباره با هم ...

خدا نمیگذره از این ادما و دیگه حق الناس همین چیزاس 

حق الناس فقط این نیست که از دیوار مردم بالا بری همین که حق کسیو ضایع کنی یا دل کسیو بشکنی خودش حق الناسه

که خدا هم از حق الناس و حق النفس نمیگذره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خدا نمیگذره از این ادما و دیگه حق الناس همین چیزاس  حق الناس فقط این نیست که از دیوار مردم بال ...

اینا بیمارن و دست خودشون نیست ،،،به دختره گفته بود خودتو با سیخ داغ بسوزون تا من باورم شه دوسم داری ،،،اون بیچاره هم انجام داده بود 

اینا بیمارن و دست خودشون نیست ،،،به دختره گفته بود خودتو با سیخ داغ بسوزون تا من باورم شه دوسم داری ...

باورم نمیشه بیچاره😑

به منم میگفت مهریتو ببخش و دوست داشتنتو ثابت کن حتی موقعی گفت بهم که عقد نکرده بودیم و نامزد بودیم باید همون موقع بهش شک میکردم که به خودش شک داره 

قید عروسی و مراسمو بزن تا ببینم واقعا دوستم داری یا نه

حتی توی قانون هم گفتن جهیزیه رو مرد باید بگیره و زن لطف میکنه که جهيزيه میگیره ولی این میگفت همشو خودت بیار که منم همه چی گرفتم و میگفت اگه من نمیارم برای اینه که ببینم واقعا من مهمم برات یا جهیزیه و بخاطر پولش نیست😐

باورم نمیشه بیچاره😑 به منم میگفت مهریتو ببخش و دوست داشتنتو ثابت کن حتی موقعی گفت بهم که عقد نکرده ...

خوده روانیشون یه جنسن دقیقن ،،،اینم گفته بود که برو جلو آفتاب بخاطر من یساعت زل بزن به آفتاب ،،،مگه میشه مگه داریم

اینا من شنیدم اختلال شخصیت مرزی دارن یعنی خیلی ابراز علاقه میکنن بعد بخاطر هیچ و پوچ یه جوری برخورد میکنن که انگار دنیا به آخر رسیده 

خوده روانیشون یه جنسن دقیقن ،،،اینم گفته بود که برو جلو آفتاب بخاطر من یساعت زل بزن به آفتاب ،،،مگه ...

خدا فقط به داد دل اون دختر برسه و خداروشکر که از دستش راحت شد

اره بعد جالب اینجاست مادرشو خودش میگفتن که تو خودت روانی هستی و مغزت مشکل داره

اره مغزم مشکل داره که نتونستم این چیزای عجیبو قبول کنم 

هر کس جای من بود وقتی کتکم میزد میرفتم پزشکی قانونی و بیچارش میکردم بخاطر دیه ولی از اوناش نیستم

خدا فقط به داد دل اون دختر برسه و خداروشکر که از دستش راحت شد اره بعد جالب اینجاست مادرشو خودش میگف ...

دیگه اگه اینارو نگن چی بگن ،،،دست پرورده خودشه حیفش میاد بگه گوه بار آوردم بجای کاکل زری 

دیگه اگه اینارو نگن چی بگن ،،،دست پرورده خودشه حیفش میاد بگه گوه بار آوردم بجای کاکل زری 

اره هیچ کس به دوغ خودش نمیگه ترش

دیگه الان خوشحال باشه تا اخر عمرش پسرش ور دل خودشه

اره هیچ کس به دوغ خودش نمیگه ترش دیگه الان خوشحال باشه تا اخر عمرش پسرش ور دل خودشه

بار دوم که رفته بود با دختره حرف زده بودش دختره بنده خدا گفته بود که باشه اوکیه و قرار گذاشته بودن که مثلا پنج شنبه برن خونه دختره ،،،بعد نرفت ،،گفتم چرا نرفتی پس ؟ گفت اگه برم پررو میشن فکر میکنن من از خدا بوده باهاشون وصلت کنم ،،،،خوب بزغاله 😂😂😂😂اگه از خدات نبود پس مرض داشتی بازم رقتی جلو،،،

عزیز دلم سلام امیدوارم حال دلت همیشه خوب باشه و دیگه غمیگن نباشی 

نازنینم بهش فقط به عنوان خواسته پروردگار نگاه کن فکر کن خدا اون وازت گرفته تا ی چیز بهتر بهت بده 

درست مثل زمان بچه گیا که مادر پدرا چیز خطرناک وبد ومیگرفتن آزمون تا آسیب نبینیم خدا هم دقیقا همین کارو میکنه 

تو که بهتر میدونی برای خدا کاری نداره اون قدرت مطلق فکر میکنی نگه داشتنش کار سختی برای اون بالاسری 

؟نه بخدا نه نبود ونیست 

ولی اگر میبینی تو زندگیت نیست تو تقدیرت نیست ورفته تازه شاکر خدا باش نه اینکه دلگیر باشی 

نمیدونم میدونی یانه 

اما به حکمتش وقتی خودتو بسپاری بهترین ها سر راهت قرار میگیره میدونم چقدر دل شکسته ایی خدا به دلت صبر بده عزیز دلم 

مردی که نتونه بشینه باخودش صادق باشه و باهر حرفی از طرف خانوادش تحریک بشه ودست رو شریک زندگیش بلند کنه به درد لای جرز دیوار میخوره ...اون لیاقت فهم و درک تورو نداشت یکیو میخاست از جنس خودشون که باهر حرفی بلوا به پا کنه و کولی بازی خودشون رو در بیاره

بار دوم که رفته بود با دختره حرف زده بودش دختره بنده خدا گفته بود که باشه اوکیه و قرار گذاشته بودن ک ...

😂😂😂😂😂

واقعا ادم نمیدونه باید چی بگه در برابر اینجور ادما

مردی که نتونه بشینه باخودش صادق باشه و باهر حرفی از طرف خانوادش تحریک بشه ودست رو شریک زندگیش بلند ک ...

اره واقعا به شدت دهن بین بود و الان بچه هاهم اینجوری نیستن چه برسه به مرد گنده

اینم شانس منه کاش عاقل بود و اینجوری نمیشد

اره واقعا به شدت دهن بین بود و الان بچه هاهم اینجوری نیستن چه برسه به مرد گنده اینم شانس منه کاش عا ...

ببین گلم شانست خیلی بلند بوده که توی عقد خودش رو نشون داد وگرنه بعد ازدواج پای یه بچه میومد وسط و مجبور بودی بخاطر اون سرنوشت خودت رو سیاه کنی