2777
2789
عنوان

عکس عروسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1211 بازدید | 81 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فدات عزیزم

من یادمه اقدامی بودی 

فکر کردم خیلی وقته از عروسیت میگذره. پس تازه رفتی سر خونه زندگیت عزیزم. نگران نباش. خیلی فرصت داری. 

منم این ماه اولین ماه اقدامم بود. امروز پریود شدم. 😅کلی نشستم گریه کردم. هنوز اروم نشدم. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
من یادمه اقدامی بودی  فکر کردم خیلی وقته از عروسیت میگذره. پس تازه رفتی سر خونه زندگیت عزیزم. ...

۴یا ۵ماهه عروسی کردم ولی خب بعدش سریع اقدام کردم ک نشد گلم

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
وای چقد نازی ماشالله. عکس بدون آرایشت هم بذار لطفا

چشات ناز میبینه عزیزکم

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
مبارک باشه❤خیلی نازی🧿

فدات گلم

۴یا ۵ماهه عروسی کردم ولی خب بعدش سریع اقدام کردم ک نشد گلم

توکل به خدا حتما میشی حتماااا 

همین که سریعا به فکر افتادی و اقدام کردی خیلی خوبه. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
نازمللللللللللللللللل.الهی عکس بارداریتوبذاری

وایی ایشالله عشقممم

توکل به خدا حتما میشی حتماااا  همین که سریعا به فکر افتادی و اقدام کردی خیلی خوبه.

حس میکنم سنم داره میره بالا میترسم خیلی خیلی