2777
2789
عنوان

ترس..

148 بازدید | 14 پست

خانما میدونم ممکن براتون تکراری باشه..

ولی میشه از زایمان طبیعی بگین؟؟

خیلی سخته؟

من ترس ازبارداری دارم درحدی که یه بار حس کردم باردارم خواستم‌گریه کنم آخه حس میکنم چون لاغر وریز اندامم پس خیلی سخته...

من ۴۸کیلوام قدمم متوسط (کوتاه قد نیستم)..۲۲سالمه..

میشه هرچی میدونید بهم بگین؟

کاملا بستگی به بدنت،استانه تحمل درد،دکتر ومامای حرفه ای،و بیمارستان داره.عموما لگن پهن باشه،قدبلند تر باشه راحت تره،استثنا هم همیشه همه جا هست،اما دردش کاملا قابل تحمله.تجربه من این بود،حس بعدش بسیاااااااااار قشنگه.یهو انگار سبک و آزاد میشی.من از بدو تولد بچه،میتونستم همه کاری بکنم.استراحت نکردم،سرحال بودم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کاملا بستگی به بدنت،استانه تحمل درد،دکتر ومامای حرفه ای،و بیمارستان داره.عموما لگن پهن باشه،قدبلند ت ...

میشه دردش روبگین‌مثلا شبیه چی؟؟

مثل یه دل‌درد شدید میمونه؟

من دلم یه دونه بچه نمیخواد وچون شاغلم وفعالیت زیاد دارم دلم‌نمیخواد باسزارین کردن زود کمردرد وخلاصه خستگی بیاد سراغم ازطرفی چون به شدت لوس وسوسولم میگم تحملش روندارم..

معاینه لگن زمان بارداری انجام میشه؟

عزیزم نگران نباش مامان منم ریز اندام بود دو قلو حامله شد سالمه سالم  ولی خب سزارین کرد و حتما ...

ای جانم دوقلو😍..

بس که دکترا ازخطرات وبدی سزارین میگن من ازاونم میترسم ودقت‌کردم توفامیل خانمای که سزارین میکنن  تا چندین روز درد دارن وبه یک یادوتا بچه اکتفا میکنن..

میشه دردش روبگین‌مثلا شبیه چی؟؟ مثل یه دل‌درد شدید میمونه؟ من دلم یه دونه بچه نمیخواد وچون شاغلم و ...

معاینه لگن که موقع تست پاپ اسمیر ی لحظه دکتر دید توجه شد.دردش ببین من اصلا کمر درد نداشتم،اما مامانم داشت.برای هرکسی یجوره.بی تعارف بگم فکرکن یبوست شدید داری،خب دردناکه دیگه،اما وقتی دفع میکنی چقدرررررر سبک میشی،اونجوره.کامل درد می‌ره کنار

معاینه لگن که موقع تست پاپ اسمیر ی لحظه دکتر دیدم توجه شد.دردش ببین من اصلا کمر درد نداشتم،اما مامان ...

ببخشید تست پاپ اسمیر رو چه زمانی انجام میدن؟

بعد ازدواج باید هر۶ماه،یکسال بدی عموما،بعد اولین رابطه دیگه میرن واس تست،بعضیا هم کلا نمیرن 😅

اولین باره که میشنوم😄😄

پس یعنی الان هم که باردارنباشی میشه معاینه لگن راانجام داد؟

ای جانم دوقلو😍.. بس که دکترا ازخطرات وبدی سزارین میگن من ازاونم میترسم ودقت‌کردم توفامیل خانمای ...

نگاه کن من خودم مجردم 

ولی از کسایی که تجربه دارن شنیدم میگن طبیعی خیلی خیلی خیلی درد داره و بعضی ها هم گلاب به روتون سرش مدفوع هم میکنند 

سزارین دردی نداره ولی تا دو شه روز نمیتونی خیلی تکون بخوری  

اولین باره که میشنوم😄😄 پس یعنی الان هم که باردارنباشی میشه معاینه لگن راانجام داد؟

دکتر اگه کاربلد باشه،با ی نگاه می‌فهمه ،مثلا واس من همزمان که داشت تست رو میگرفت گفت خب لگنت هم پهنه،فکرنکنم مشکلی تو زایمان طبیعی داشته باشی.معاینه خاصی نکرد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز