2777
2789
عنوان

رژیم پر خرج

108 بازدید | 11 پست

من میخوام اندامم پر شه چاق شه

بعد الان حساب میکنم خیلی خرج اش زیاده واقعا 

الان من کره بادام زمینی و نان تست میخرم هر هفته 

چمیدونم آجیل میگیرم  نمیدونم دو بار از رستوران غذا میخرم در هفته و اینا.

باشگاه هم میرم رفت و آمدم با خودمه فکر کنم روزی ۴۰ تومن میدم اسنپ فقط.

تخم مرغ هم میخرم 

احساس میکنم خیلی خرجش زیاده واقعا 

باشگاه هم که ماهیی ۲۰۰ 

من میخام لاغر بشم😭😭😭😭

کاربری دومه😊🌺عشق جانم امام زمانم🌺 زندگی کردن من مردن تدریجی بود آن چه جان کند تنم عمر حسابش کردم🌸 فرخی یزدی 🌸با افتخار پرسپولیسی هستم♥️♥️♥️♥️باز حلقه ی مویت را در باد رها کردی از بند رهایم کن شاهانه شدن بامن،صد دانه این تسبیح یک جمله به من می‌گفت یک بار تو عاشق شو یکدانه شدن بامن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من میخام لاغر بشم😭😭😭😭

اره والا منم میخام لاغر بشم. اراده صفر پرخوری عصبی هم دارم  بیا با اسی جا عوض کنیم

میشه از ته دلتون برام صلوات بفرستین یک سری انسان های وارسته ای هستند که رفتارهای خوب دارند اما اعتقاد دینی ندارند صفت پنهانی این افراد کفر است .

الان یکی تاپیک زد کره با سیب زمینی میخوره اگه اشتباه نکنم ۱۰کیلو اضافه کرده امتحان کن این خرجش زیاد بالا نیس البته اگه دوست داری برو خودت تاپیکش رو ببین ازش بپرس

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید

بعد هر وعده غذایی یه چیز شیرین بخور شربت  خرما شیرینی  نوشابه   بستنی. شیر خامه. هرچی چاق میشی

میشه از ته دلتون برام صلوات بفرستین یک سری انسان های وارسته ای هستند که رفتارهای خوب دارند اما اعتقاد دینی ندارند صفت پنهانی این افراد کفر است .
اره والا منم میخام لاغر بشم. اراده صفر پرخوری عصبی هم دارم  بیا با اسی جا عوض کنیم

کاش میشد من الان چند روزی هست دارم کالری شماری میکنم بلکه لاغر بشم البته اگه همسرم بزاره همش تحریکم می‌کنه بخورم😑

کاربری دومه😊🌺عشق جانم امام زمانم🌺 زندگی کردن من مردن تدریجی بود آن چه جان کند تنم عمر حسابش کردم🌸 فرخی یزدی 🌸با افتخار پرسپولیسی هستم♥️♥️♥️♥️باز حلقه ی مویت را در باد رها کردی از بند رهایم کن شاهانه شدن بامن،صد دانه این تسبیح یک جمله به من می‌گفت یک بار تو عاشق شو یکدانه شدن بامن