2777
2789

رفلاکس قبل صبحانه قرص امپروزول بخور غذا میخوری یه ساعت بعدآب بخور وغذا خوردی روش نخاب همینطوربودم جوری بودمری ام سوخته بود التهاب داشت گازهای معده میومدتوگلوم احساس تنگ نفسی میکردم شیرین بیانم بخور

خدایا خیلی ها نشسته اندپای تماشای سرنوشتم جوری دستانم رو بگیرو و بلندم کن که لحظه ی بلند شدنم تا همیشه در خاطرشان بماند...دوستان عزیزبرای سلامتیم آرامشم وخوشبختیم وعاقبت بخیریم بانفسهای پاکتون صلوات بفرستیدخیلی التماس دعا دارم انشاالله همگی به خواسته وهدف وآرزوهایی که داریدبرسیدومنم هم برسم انشاالله خدایا طعم آرامش وخوشبختی واقعی بهم بچسبان برقلبم شکسته ام تسکین بده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم یمدت طولانی گرفتم الانم هراز گاهی میاد سراغم خیلی رومخمه

موقع خواب سرم باید بالا باشه 

بلافاصله بعدغذا و نوشیدنی اصلا دراز نمیکشم 

درهم چیزیو نمیخورم روهم روهم

اگ اسید زن بالا بلافاصله دهنتو بشور چون دندوناتو خورد میکنه

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

مدت ها باهاش درگیر بودم جوری که میومد بالا و حس میکردم یه چیزی تو گلوم گیر کرده مثل هوا . از اونجایی که مطب ها شلوغ بود ترسیدم برم گفتم یه دکتر انلاین بگیرم اسنپ شانسی واقعا دکتر خوبی در اومد با یه سری قرص خوب شدم اسمشم دکتر مهدی نصوحی بود

شربت آمونیوم ام جی دادن تا وقتی میخوری خوبی، بعدش مثه اول میشم. حس میکنم برنج و غذاهای سرد میخورم بد ...

احتمالا سردی معده داری

راستی وقتی اینجور میشی دل درد هم میشی؟

بولگاری ahw هستم🌸ففرج عنّا بحقهم فرجاًعاجلاً قریبا🌹
رفلاکس قبل صبحانه قرص امپروزول بخور غذا میخوری یه ساعت بعدآب بخور وغذا خوردی روش نخاب همینطوربودم جو ...

آره دقیقا، آخه من امپرازول چندروز خوردم بدتر حالت تهوع گرفتم دیگ نخوردم. علتشو نمیدونید. من بعده کرونا اینجور شدم اولا نمیدونستم اسیده. بقول شما تازیر گلوم میسوخت، یمدت خود به خود خوب شدم الان باز دوهفتس درگیرشم

منم یمدت طولانی گرفتم الانم هراز گاهی میاد سراغم خیلی رومخمه موقع خواب سرم باید بالا باشه  بل ...

مرسی عزیزم. واقعا رو مخه، وقتایی ک بیرونم اینجوری میشم واقعا عذابه برام. 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   miss_reyhane  |  1 ساعت پیش
توسط   avinmina  |  1 ساعت پیش