رفلاکس قبل صبحانه قرص امپروزول بخور غذا میخوری یه ساعت بعدآب بخور وغذا خوردی روش نخاب همینطوربودم جوری بودمری ام سوخته بود التهاب داشت گازهای معده میومدتوگلوم احساس تنگ نفسی میکردم شیرین بیانم بخور
خدایا خیلی ها نشسته اندپای تماشای سرنوشتم جوری دستانم رو بگیرو و بلندم کن که لحظه ی بلند شدنم تا همیشه در خاطرشان بماند...دوستان عزیزبرای سلامتیم آرامشم وخوشبختیم وعاقبت بخیریم بانفسهای پاکتون صلوات بفرستیدخیلی التماس دعا دارم انشاالله همگی به خواسته وهدف وآرزوهایی که داریدبرسیدومنم هم برسم انشاالله خدایا طعم آرامش وخوشبختی واقعی بهم بچسبان برقلبم شکسته ام تسکین بده
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
مدت ها باهاش درگیر بودم جوری که میومد بالا و حس میکردم یه چیزی تو گلوم گیر کرده مثل هوا . از اونجایی که مطب ها شلوغ بود ترسیدم برم گفتم یه دکتر انلاین بگیرم اسنپ شانسی واقعا دکتر خوبی در اومد با یه سری قرص خوب شدم اسمشم دکتر مهدی نصوحی بود
رفلاکس قبل صبحانه قرص امپروزول بخور غذا میخوری یه ساعت بعدآب بخور وغذا خوردی روش نخاب همینطوربودم جو ...
آره دقیقا، آخه من امپرازول چندروز خوردم بدتر حالت تهوع گرفتم دیگ نخوردم. علتشو نمیدونید. من بعده کرونا اینجور شدم اولا نمیدونستم اسیده. بقول شما تازیر گلوم میسوخت، یمدت خود به خود خوب شدم الان باز دوهفتس درگیرشم