2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم خیلی...

182 بازدید | 19 پست

منو شوهرم ازهم دوریم..امشب پیام داد رفته پیش رفیقش مجرده بنظرتون اشکال داره؟چرا من بدم میاد از رفیقش خیلی تعریفش شنیدم پسر خوبیه ولی هروقت شوهرم اسمشو میارم خود ب خود حالم بهم میریزه نمیدونم چرا حس بدی پیدا میکنم شما اگ شوهرتون بره پیش رفیقش چ واکنشی دارین؟🥺ینی من الکی نگرانم؟🥺

عشقموو خیلی دوست دارم برا خوشبختیمون صلوات بفرستین♡

چیز بدی شنیدی از ایشون؟

(((قبل از اینکه پستی که مدنظرت هست رو تایپ کنی به این فکر کن که اینم حق الناسه ممکنه از نظر تو شوخی چند لحظه ای باشه ولی ممکنه دل یک نفرو بشکنه یا مسیر زندگیشو عوض کنه))) بختیاریم روانشناسی رو به سبک خودم  تدریس میکنم اما هیچ ادعایی روش ندارم من فقط نظرم رو به عنوان یک دوست بهت میگم. خارج از ایران بزرگ شدم  و روی هم ۱۰ ساله که ایرانم و مثل همه از مسلمانی فقط اذان داخل گوش رو داشتم  اما از یک سن به بعد درباره ی اسلام واقعی و شناخت خدا مطالعه کردم و مسلمان شدم  لینک کتاب ها  🧡حسین (ع)🧡نزدیکترین رفیق منه و یکی از دلایلم برای اسلام درسته منم مثل تو از شرایط ناراضیم و از اجبارهای مسلمان نماها بیزار حتی از آزادی شماهم دفاع میکنم چون من اسلام واقعی رو شناختم و قسم میخورم شبیه چیزی نیست که چندین ساله توسط کسایی به شما درس داده شده که اسلام رو به نفع خودشون تغییر دادن🩶🩶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیز بدی شنیدی از ایشون؟

ن اصلا حتی داداش خودمم میشناستش میگ پسر خوبیه ولی در کل بهم میریزم حالم بد میشه حس بدی داری

اره بابا چیزی که نمیشه بد به دلت راه نده آرامشو از خودت نگیر

وآقعا نمیدونم چرا دلیلش چیه بدم میا از پسره دلیلشم نمیدونم

نه والا دوستش چند سال بعد ما ازدواج کرد سالهای اول ازدواج‌ما مجرد بود  الانم که ازدواج کرده با ...

من ب رفیقای دیگش اصلا اینطوری نیسم اصلا ولی با اینک یکی اینطوریم خود ب خود میریزم بهم وقتی اسمش میاد

ن اصلا حتی داداش خودمم میشناستش میگ پسر خوبیه ولی در کل بهم میریزم حالم بد میشه حس بدی داری

نگرانیتون بی مورده پس

(((قبل از اینکه پستی که مدنظرت هست رو تایپ کنی به این فکر کن که اینم حق الناسه ممکنه از نظر تو شوخی چند لحظه ای باشه ولی ممکنه دل یک نفرو بشکنه یا مسیر زندگیشو عوض کنه))) بختیاریم روانشناسی رو به سبک خودم  تدریس میکنم اما هیچ ادعایی روش ندارم من فقط نظرم رو به عنوان یک دوست بهت میگم. خارج از ایران بزرگ شدم  و روی هم ۱۰ ساله که ایرانم و مثل همه از مسلمانی فقط اذان داخل گوش رو داشتم  اما از یک سن به بعد درباره ی اسلام واقعی و شناخت خدا مطالعه کردم و مسلمان شدم  لینک کتاب ها  🧡حسین (ع)🧡نزدیکترین رفیق منه و یکی از دلایلم برای اسلام درسته منم مثل تو از شرایط ناراضیم و از اجبارهای مسلمان نماها بیزار حتی از آزادی شماهم دفاع میکنم چون من اسلام واقعی رو شناختم و قسم میخورم شبیه چیزی نیست که چندین ساله توسط کسایی به شما درس داده شده که اسلام رو به نفع خودشون تغییر دادن🩶🩶
نگرانیتون بی مورده پس

وآقعا دست خودم نیس همش پیش خودم میگم پسر خوبیه و...ولی آخرش آرامش ندارم تا زمانی ک شوهرم کنارش نباشه

من ب رفیقای دیگش اصلا اینطوری نیسم اصلا ولی با اینک یکی اینطوریم خود ب خود میریزم بهم وقتی اسمش میاد

نمیفهمم چرا و واسه چی

من یه دوست شوهرم هست که دلم نمیخواد باهاش بیرون بده چون اخلاقش خوب نیست ۳بار ازدواج کرده جدا شده

ولی دوست صمیمی اش چون خیالم از اخلاقش راحته مشکلی ندارم

نمیفهمم چرا و واسه چی من یه دوست شوهرم هست که دلم نمیخواد باهاش بیرون بده چون اخلاقش خوب نیست ۳بار ...

اخه میدونی بعضی وقتا کنار اون بودنو ب من ترجیح میده ینی تا حالا دوبار بد دعوا کردیم دوبارشم سر همین بوده  حس میکنم اونو ب من ترجیح میده بدم میاد ازش دلم میخا ی اتفاقی بیوفته قهر کنن خدا خودش میدونه ب قهر کسی راضی نیسم ولی این یکیو دلم میخاد😭😭😭😭

اخه میدونی بعضی وقتا کنار اون بودنو ب من ترجیح میده ینی تا حالا دوبار بد دعوا کردیم دوبارشم سر همین ...

ااشتباه میکنی و قاعدتا اول ازدواج هست و حساسی 

اون زمان که فکر میکنی بودن کنارش رک ترجیح میده آیا وقتایی نیست که مدتی هست ندیده دوستش رو ولی پیش شما بودا

ببین اگر زیادی حساسیت نشون بدی بخوای محدودش کنی ازت دور میشه

ااشتباه میکنی و قاعدتا اول ازدواج هست و حساسی  اون زمان که فکر میکنی بودن کنارش رک ترجیح میده ...

نمیدونم حس میکنم وجود رفیقش باعث دوریش از منه